Pasta pesto - presto!

Om denne enkle retten ikke akkurat kommer på bordet av seg selv, tar den ikke stort lenger tid å tilberede enn du bruker på å steke en Grandiosa.

Publisert 30.05.2008 kl 13:51 Oppdatert 30.05.2008 kl 13:51

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Julianne Berger

Sett på vann til pastaen, og kok den etter anvisningen på pakken. Jeg brukte tagliatelle, båndspagetti. I mens deler du fire kyllingfileter i tynne strimler eller biter og finhakker et par hvitløkfedd og deler en grønn paprika i biter. Fres kylling, hvitløk og paprikaen raskt i en gryte, gjerne sammen med noe finsnittet vårløk, salte og pepre og tilsett tre, fire spiseskjeer pesto. Når pastaen er ferdigkokt, lar du den renne godt av og heller den over kyllingblandingen. Deretter tilsetter du et par desiliter matfløte og cirka 50 gram revet, vellagret ost. Rør godt om og server. En salat av ulike salatyper og vårløk med en god olivenolje og balsamicoeddik er godt og greit følge til maten som du rekker å blande i løpet av pastaens koketid.

Håper det smaker!

På forsiden nå


Konserten var fullstappet

Son fikk besøk av en populær trubadur i kveld.

Disse fikk med seg Paus

Utsolgt lenge før konsertstart. Mange ville få med seg Ole Paus på Café Oliven i Son.

Må ut i B-sluttspillet

HSVs smågutter klare for sluttspill.

- Ingen Olsok-feiring uten rømmegrøt

Se video fra Olsok-feiringen i Son.