Pasta pesto - presto!

Om denne enkle retten ikke akkurat kommer på bordet av seg selv, tar den ikke stort lenger tid å tilberede enn du bruker på å steke en Grandiosa.

Publisert 30.05.2008 kl 13:51 Oppdatert 30.05.2008 kl 13:51

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Julianne Berger

Sett på vann til pastaen, og kok den etter anvisningen på pakken. Jeg brukte tagliatelle, båndspagetti. I mens deler du fire kyllingfileter i tynne strimler eller biter og finhakker et par hvitløkfedd og deler en grønn paprika i biter. Fres kylling, hvitløk og paprikaen raskt i en gryte, gjerne sammen med noe finsnittet vårløk, salte og pepre og tilsett tre, fire spiseskjeer pesto. Når pastaen er ferdigkokt, lar du den renne godt av og heller den over kyllingblandingen. Deretter tilsetter du et par desiliter matfløte og cirka 50 gram revet, vellagret ost. Rør godt om og server. En salat av ulike salatyper og vårløk med en god olivenolje og balsamicoeddik er godt og greit følge til maten som du rekker å blande i løpet av pastaens koketid.

Håper det smaker!

På forsiden nå


...

Julekalender

Vinn flotte premier hver eneste dag til og med julaften. Delta i vår julekalender!

Her åpner du dagens luke!

...

Pål var borte to dager fra jobb - dette møtte han mandag morgen

– De hadde gjort en nitid og god jobb, sier Vestby-politiker Pål Engeseth og ler.

...

Pus må ha pass

Katter på svensketur må ha pass allerede i romjula.