Den siste tiden har innholdet i Vestby Avis sitt totalabonnement, +Alt, blitt betydelig utvidet.

I tillegg til å lese alle lokale nyheter fra Vestby, kan du også lese nyheter fra hele Norge. Amedia består av mer enn 100 avistitler, som gjør at du kan holde deg oppdatert på nyheter der du er fra, der du har hytte eller andre steder i landet du har en tilknytning til.

Via den nye tjenesten vår ALT får du som abonnent en personalisert nyhetsstrøm med journalistikk fra avisene som du er mest interessert i.

Fotball og annen sport

Med +Alt får du nå også tilgang til mye direktesendt sport. Gjennom 2023-sesongen, som startet 10. april, vil Vestby Avis vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper i OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og de fleste kampene i NM Cup for menn til og med semifinaler. Er du glad i norsk fotball er det med andre ord et +Alt-abonnement hos Vestby Avis du bør ha.

I tillegg til fotball kan du se masse annen sport på Direktesport.

Direktesport-plattformen er bygget på ny teknologi, med samme funksjonalitet og den samme avspilleren som benyttes i TV 2 Play-tjenesten. I tillegg vil Direktesport få en personalisert forside, som gjør at brukerne tilbys innholdet som er mest relevant for dem.

Podcast

I desember ble totalabonnementet vårt utvidet med lyd, da Amedia tidligere den høsten ble deleier av Moderne Media. I appen Untold får +Alt-abonnentene tilgang til hele Moderne Media sin eksklusive podkastportefølje som består av både egenproduserte podkaster og podkaster fra en rekke andre produsenter. I tillegg vil podkaster produsert av Amedia-aviser bli tilgjengeliggjort i appen.

Blant Moderne Medias mest kjente podkaster er Henrettelsespodden, Truecrimepodden, Historiepodden og miniserien Gulltransporten. Untold tilbyr også reklamefri lytting til en rekke andre podkaster som Wolfgang Wee Uncut.

Untold tilbyr også tilgang til alle podkaster fra andre produsenter som ligger på det åpne markedet. Det vil si alle podkaster som er tilgjengelig i for eksempel strømmetjenestene Spotify og Apple Podcasts.