BAdesKen-TV er tilbake med episode 2, i serien som tar lokalavisene og ekte mennesker på alvor.

Episode 2 ser du helt gratis ved å trykke på playknappen under.

Husk å skru på lyd!

Brakvalg for BAdesKens favorittordfører

Med et overstått lokalvalg, må selvsagt BAdesKen ta en ny prat med ordfører Torbjørn Klungland (Frp), kanskje best kjent fra Avisa Agder som ordføreren som smugdrakk på direkten. Ordføreren som ingen hadde trodd at skulle bli ordfører er nemlig gjenvalgt!

Hva skal vi med sult og verdens undergang når det fins pupper, rumper og truser?

Det har Harstad Tidende spurt om, og BAdesKen-TV tar det et steg videre i den faste spalten «folk på gata».

I Rjukan Arbeiderblad har det blitt feiret at Venstre kanskje er tilbake i kommunestyret.

Hvilken by er Norges mest patriotiske?

Det er kanskje ikke så vanskelig å gjette seg til hvilken by BAdesKen TV har vært i, når det er snakk om Norges mest patriotiske by.

I reportasjen undersøker BAdesKen blant annet hva BA-redaksjonen tenker når de skriver titler som «Rosenborg blir norgesmestre. Slo Godset 4–1 på Ullevaal. BA kommer ikke tilbake med mer».

Du kommer direkte til reisereportasjen ved å trykke på videoen under!

Ukentlig episode av BAdesKen TV

Fra torsdag 7. september kommer det ukentlig ny episode av den nye humorserien BAdesKen-TV i din nettavis. Serien, som består av 14 episoder, er basert på Ken André Ottesens populære Instagram-konto @BAdesKen, der han daglig presenterer skråblikk på små og store saker fra norske lokalaviser for nesten 400.000 følgere.

Her kan du se episode 1:

I den første noensinne av BAdesKen TV får du møte ordføreren som smugdrakk, Maria og Josef og får se de tre beste politiske sakene fra BAdesKens historie-