Burger King innskjerper rutinene

Burger King fikk nylig smilefjes av Mattilsynet. Nå innskjerper de rutinene ennå mer grunnet Korona.

Burger King fikk nylig smilefjes av Mattilsynet. Nå innskjerper de rutinene ennå mer grunnet Korona. Foto:

Når mange mennesker tar på de samme flatene kan smitte spres. Burger King har innskjerpet rutinene for å unngå dette.

DEL

Mange tiltak iverksettes for å unngå spredning av koronaviruset. På Burger King bestilles maten via skjermer som kundene selv må trykke på.

I en test som TV2 gjennomførte tidligere i vinter fikk flere restauranter med slike skjermer strykkarakter når de testet hygienen.

– Våre rutiner er at vi skal vaske skjermene minimum seks ganger om dagen og selvfølgelig etter behov, sa administrerende direktør ved King Food AS, Rune Sandvik, til TV2 den gang.

Burger King og andre restauranter er i stor grad selvbetjente i dag. Det betyr at alle må ta på de samme flatene.

Burger King og andre restauranter er i stor grad selvbetjente i dag. Det betyr at alle må ta på de samme flatene. Foto:

Antibac

Mattilsynet besøkte Burger King i Vestby i januar i år og ga de et smilefjes etter inspeksjon. Daglig leder Vishal Gill som driver begge Burger King-restaurantene i Vestby sier de har et ekstra fokus i disse korona-tider.

– Vi følger godt opp og sørger for både god og ofte vask av alle overflater, sier Gill.

Markedssjef Heidi Moss i Burger King Norge sier de har innskjerpet rutinene på sine restauranter.

– På grunn av koronaviruset har vi innskjerpet våre rutiner slik at alt vaskes oftere, sier Moss.

– Er det snakk om vanlig vask?

– Vi vasker ekstra nøye og bruker desinfiserende midler som Antibac. I tillegg følger vi nøye med på hva Folkehelseinstituttet og myndighetene anbefaler fra dag til dag, sier Moss.

Artikkeltags