Hersketeknikk, herr ordfører

Asbjørn Kongness støtter Roble Wais som tok opp at Vestby gjør det dårlig innenfor eldreomsorgen i følge Kommunal Rapport.

Asbjørn Kongness støtter Roble Wais som tok opp at Vestby gjør det dårlig innenfor eldreomsorgen i følge Kommunal Rapport.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevIstedenfor å gå til avisen og prøv seg på politikk burde han heller ha tatt opp saken med administrasjonen eller meg som ordfører. Kommenterte ordfører Tom Anders Ludvigsen (Ap) et intervju med den unge representant i kommunestyret, Roble Wais (H).

Dette tåler Wais.  Han vet at politisk debatt har stor verbal takhøyde. Som også rommer uttalelser fra en ordfører om «å prøve seg på politikk».  Med en slik uttalelse faller ordføreren for eget grep i spørsmålet om maktarroganse.  Vestby Avis hadde intervjuet 12.oktober med tittel «Negative tall blir skjøvet under teppet.»  Wais viste til kommunebarometeret for en tid tilbake i Kommunal Rapport med Vestby helt nede på en oppsiktsvekkende 362. plass innen pleie og omsorg. Ja, det var knapt til å tro.

I hvert fall er denne debattant ikke alene om å ha et meget godt inntrykk av disse tjenester i vår kommune. Og alt kan jo bli enda bedre.  Så meget mer er det all grunn til å gå rapporten nærmere etter i sømmene. Ytterligere utdypning angår ikke bare indre gemakker med ordfører, rådmann og hvem det måtte være på Rådhuset. Rapporten angår nemlig oss alle. Derfor er det all grunn til å berømme politiker Wais for å ta grep i det offentlige rom.

Ellers synes det som om unge politikere må ha i orden partibok i AP for å bli behandlet med respekt under ledelse av ordfører. Slik skal det ikke være. Høyres Roble Wais og Julia Sandstø (Kr.F)  er yngste representanter i kommunestyret. De fronter gjerne saker med skarpe meninger og har meningers mot. Som godt er. Måtte de bli spart for jantelov og hersketeknikk!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags