↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

948 28 691

Besøksadresse

Senterveien 6
1540 VESTBY
  1. Beskrivelse

Eiendsomsmegler som kjenner Vestby

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger i Hølen, Son, Pepperstad, Randem, Sole Skog, Hvitsten og Garder. Vi hjelper deg med alt innen bolighandel og svarer deg på spørsmål du måtte ha rundt prosessen. Våre meglere assisterer deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Her er det mange flotte eiendommer både i innland og ved sjøen. Son, Hvitsten og Ramme Gaard bidrar til sjøliv og kulturliv, med færderseilas og festivaler gjennom sommeren. Bor du her er du sentralt plassert langs E6, med rask og enkel adkomst for pendling i nord eller sørgående retning. Plasseringen har gitt kommunen muligheten til å utvikle og etablere næringsområder med arbeidsplasser som igjen skaper en naturlig befolkningsvekst. Med kort vei til Moss Lufthavn, Rygge kan også utenlandsreiser enkelt planlegges.

Vår lokalkjennskap, Norges største boligkjøperregister og bransjens beste markedsføringsverktøy gjør oss til et naturlig valg dersom du skal selge bolig i Vestby!

Prisliste
Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.