↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Morsomme gaver

 

Er du på utkikk etter morsomme gaver? Noen mennesker er vanskelige å handle til. Noen har veldig spesifikke smaker, andre har alt de trenger, mens resten ønsker seg ingen verdens ting. Hva med å legge vekk tankene om en typisk materiell gave og gi noe mer spennende og berikende? Gi en morsom opplevelsesgave! En opplevelse er en unik og minneverdig gave, nettopp fordi du gir bort en gave som vil huskes.

 

Morsomme gaver som beriker livet til gavemottaker
Man tenker ofte at sentimentale gaver er en åpenbar måte å uttrykke din kjærlighet til de du er glad i, men morsomme gaver kan gjøre akkurat det samme. En opplevelse er uten tvil en av de morsomste gavene du kan gi! Hvorfor? Når man har det gøy med en opplevelse vil man huske denne dagen lenge. 

 

Morsomme gaver som skaper varige minner.
På YouWish.no kan du velg mellom opplevelsesgaver som fremhever pappas lekne side. Hva å ta han med på Indoor Skydive? Elsker du å le sammen med din bestevenn? Gi bort en latterkule med en kveld på stand up show! Har du og din bedre halvdel en forkjærlighet for gåter? Overrask din kjære med Escape Room! Eller hva med å ta med barna på Fangene på fortet? Alle disse gavene passer perfekt som morsomme gaver til par, familien, kjæresten og alle i mellom.

En opplevelse er gaven som fortsetter å gi.
En opplevelse vil oppmuntre gavemottaker til å prøve noe nytt, skape uforglemmelige minner og tillate en å tilbringe kvalitetstid sammen med de man bryr seg om. En opplevelse kan være et morsomt event, en herlig getaway, en annerledes aktivitet, et avslappende oppholde eller et spennende eventyr. 

Leter etter morsomme gaver til venninner? Morsomme gaver til menn eller morsomme gaver til henne? Uansett hvem du leter etter gave til, vil gavemottaker ha mange timers moro med YouWish sitt brede utvalg av opplevelsesgaver.

 

Slik finner du opplevelsesgaver på YouWish.no:
1. Velg blant flere hundre opplevelsesgaver.
2. Kjøp opplevelsesgaven på nett og gi den et personlig preg.
3. Få opplevelsesgaven tilsendt på e-post innen 5 minutter.
4. Gi bort opplevelsesgaven. Gavemottaker booker opplevelsen selv.

 

Vær kreativ med opplevelsesgaven din og gi noen du er glad i noen av de beste minnene i livet deres! Når du gir bort en opplevelse gir du mer enn å gi bort en gave: du gir bort moro, latter, glede og minner for livet.