↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Få hjelp til å finne det beste lånet

Uansett hva du trenger å låne penger til så kan vi hjelpe deg slik at du får best mulig rente. Enten du skal bruke forbrukslånet til refinansiering, innkjøp eller oppussing, så vil du kunne spare tusenvis av kroner på å finne det beste tilbudet.

 

Stor oversikt

Billigeforbrukslån.no har innhentet informasjon om renter og andre betingelser fra mer enn 30 banker over hele Norge. På våre sider kan du derfor søke om en rekke ulike lån, og i ro og mak sammenligne tilbudene du får.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 14,64%, 80.000 o/5 år, etabl.geb. 900, kostnad 30.666. Totalt: 110.666.

 

Hvilket lån passer deg

Ulike forbrukslån har forskjellige bruksområder. Små lån og sms-lån kan du få svar på umiddelbart dersom det er viktig. Andre lån gis også ofte på dagen. Rammelån er en type lån som gir stor fleksibilitet, og som blant annet er blitt svært populært ved oppussing. På våre nettsider kan du enkelt innhente tilbud for alle de ulike lånetypene.

 

Slik går du da fram:

  1. I lånekalkulatoren på vår nettside skriver du inn ønsket beløp og ønsket nedbetalingstid
  2. Du bør så søke hos flere banker for å kunne motta flere tilbud
  3. Når bankene kontakter deg velger du det beste tilbudet 
  4. Deretter kommer pengene raskt inn på din konto

 

Nedbetaling

I lånekalkulatoren vår ser du også enkelt hvor mye lånet vil koste deg hver måned. Du kan derfor bruke den til å sette opp et fornuftig budsjett og en god plan for nedbetaling.

 

Forskjellige lån

Se gjerne over alle de ulike lånene som er tilgjengelig på Billigeforbrukslån.no før du bestemmer deg for hvilket som passer deg best. Du finner en rekke artikler der som forklarer fordeler og ulemper med de forskjellige lånene.