Vi over 60 - Vestby har sitt møteprogram for resten av året klart.

14. september starter foreningen opp med "Pizza og rødvin - eller annet godt drikke" Underholdningen står Hans og Svein for. ("To glade gutter fra Sande",  som de kaller seg)

12 oktober blir det på nytt medlemsmøte. Underholdningen er ikke klar enda, men "Den kulturelle spaserstokken" vil bidra med underholdning. All erfaring tilsier at vi da får en kulturell opplevelse med høy kvalitet.

9. november får vi besøk av generalsekretær Harald Norman fra Pensjonistforbundet som vil redegjøre for de utfordringer forbundet ser både sentralt og lokalt.

Og 14 desember avslutter foreningen med julebord med god mat og anledning til en svingom.

I møtene legger vi vekt på de er en sosial møteplass hvor "praten" har en stor plass. Ellers er det utlodning, dagens dikt og ikke minst - sørger kjøkkengruppa for skikkelig god bevertning, Ta deg en tur innom for å se om dette er noe for deg.

Utenom møtene har foreningen "Åpen kafè" hver mandag fra kl.10 og medlemsbingo kl. 12. Mandager kl. 10 er det også anledning til en rusletur i nærmiljøet som ledd i "Den gyldne spaserstokk"

Hver torsdag kl 10 er det "strikkestue" - et sted hvor du kan få deg en god prat og kaffe med noe å bite i. Kl. 12 spilles det Bowls - et kulespill med enkle regler oh mye morro.

Alt forgår i Seniorsenterets lokaler i Rådhusgata.