Den 15. august i år ble Vestby sykehjems beboere og pårørende invitert med på busstur til Drøbak.  Beboerne, sammen med ledsagere/pårørende og pleiere, samt frivillige fra Gledesprederen, til sammen ca. 70 personer, ble fraktet tur- retur av hyggelig sjåfør hos Schaus Buss. En unik fører som ikke bare var hyggelig og hjelpsom, men også stilte med godt humør og noe kjennskap til steder vi kjørte forbi.

Busser for rullestolbrukere og  busser for personer med rullatorer som kunne sitte i vanlig sete – ikke noe problem for bussjåføren.

Tradisjonelt har Schaus Buss stilt opp med en vanlig buss, men denne gangen var pågangen av rullestolbrukere så stor, at Schaus Buss på kort varsel i stedet stilte opp med en Handicapbuss. Flott levert.

For at kabalen angående transport skulle gå opp, måtte Gledesprederen også leie inn handicapbuss fra Ullern Buss.

Turen gikk denne gang til Sjøstjernen – koselig sted helt nede ved sjøen – hvor vi fikk deilig middag og kaffe. Noe tid ble det også til å gå en liten tur for de som ønsket det. Hjemturen gikk også knirkefritt med den samme trivelige sjåføren ved rattet. En stor takk også til hjelpere fra Lions som var behjelpelig med rullestolene. Tilbakemeldingene fra fornøyde beboere var bare positive med hensyn til turen og sjåførene.

Vi gleder oss allerede til neste års tur.