Sesongen 2016 er over og det er på sin plass å se seg litt tilbake på. Vi har hatt en fantastisk sesong, kanskje den beste sesongen vi noen gang har hatt. Det startet tidlig med en innbydelse til å være med i NM i håndball i vinterferien. Det var en spendt gjeng som dro til Larvik. Etter gruppespillet var vi suverene vinnere av gruppa og var klare for å møte Larvik i boligmappa arena. Spenningen var på topp og gjengen var innstilt på å gi alt i finalen. Innspirrerende å få lov til å spille i boligmappa arena som damelaget til Larvik spiller sine kamper i. Finalen vinner vi 6-1 over Larvik og blir dermed kåret til Norges beste håndball lag, utrolig stort !!

Så er det bare å gjøre seg klare til fotball sesongen som starter i Drammen i mars og Strømsgodset cup. Her kommer vi til finalen i A gruppen med første laget men taper knepent for Strømsgodset, mens 2. laget vinner sin pulje. Så starter akershusserien med 2 serierunder før sommeren. Her møter vi sterke lag med ligger på en klar annen plass i 1. div. som vi også ender på til slutt.

Så er det tid for Norway Cup igjen. Drømmelaget har vært hjemme i sommer og trent godt. Vi har kommet i en tøff gruppe Z1 med blant annet Strømsgodset som vi har tapt for i serien før i år. Men i Norway Cup lar vi oss ikke stoppe og går ubeseiret gjennom gruppespillet og er klare for å møte Strømsgodset i finalen på finalearenaen. Det blir en tett og tøff kamp som vi klarer å vinne 1-0 og dermed vinner Norway Cup igjen. En fantastisk prestasjon av en fantastisk gjeng.

LES OGSÅ:

SE BILDER FRA NORWAY CUPEN MELLOM FOLLO DRØMMELAG OG GODSET
- SKAL HENGE OPP PÅ VEGGEN MIN
GULLDUOEN FRA VESTBY

 

Så er turen kommet til Norgesmesterskapet i fotball som i år gikk i Stavanger. En nitimer busstur med denne flotte gjengen står for tur og vi kan gjøre oss klare til gruppespillet. Nok en gang går vi ubeseiret gjennom og er klare for å møte Vålerenga i finalen. Nok en gang kjemper Drømmelaget som løver og drar seieren i land  med 1-0 over Vålerenga og er dermed Norgesmester i fotball 2016.

Det har blitt en tradisjon å avslutte sesongen med Lions Julecup i kongstenhallen i Fredrikstad. Vi deltok med 2.lag og nok engang vant vi 2 avdelinger og begge lag gikk ubeseiret gjennom turneringen. Dette er 1. lagets 4 seier på 5 forsøk. 2 laget vant sin avdeling for 2 året på rad.  Så ble det avslutning med julebord på Ås bistro. Det smakte med mat og drikke etter en lang dag, det ble en vellykket avslutning.

5. januar starter vi opp med forbredelser til en nysesong. Det blir spennende da vi nå har fått 4 nye unge spillere som kommer fra Ås vgs. Og det skal bli spennende å se på utviklingen dem. Det ser lovende ut.

Vi takker vår sponsorer og venner for hjelpen og støtten gjennom året som har godt og vi håper vi kan fortsette samarbeidet.