Referat Vi over 60 Hølen og Såner

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Medlemmene hadde fått med seg at onsdag er ny møtedag, og Kjell startet med åpningsang og minnet om tur til Eidsberg 14. juni. Bursdag sang for 10 stykker hvorav Eva Johansen og Eva Juberg som har runde år og fikk hver sin flaske vin.

Så er det tid for kveldens hovedattraksjon som presenteres av Lise. Det er gruppen Attitunes som nå har spesialisert seg på melodier av The Monn Keys som «Den kulturelle Spaserstokk» har engasjert for underholdning til «Vi over 60». Hele forestillingen går som en sending i TV-studio med framføring av kjente Egil Mon-Ivesen-arrangementer. Det startet med «Hele uken alene» og fortsatte med rekken av glade gjenhør fra 60-tallet  som «Solskinn ombord», «En liten pike i lave sko», og ikke å forglemme et fantastisk tablå hvor hele gruppen opptrer som apekatter, monkeys. Forsamlingen  satte stor pris på underholdningen som ble avsluttet med»Vel møtt igjen» noe vi ikke har det minste imot. Så fikk Åse noe forsinket sin oppmerksomhet for runde år før kaffe og snitter ble servert. John fortalte historien om snekkeren  som jobbet i Tromsø og kjøpte så mye spiker at hammeren måtte repareres.

Kjell minnet om påmelding for turen til Eidsberg 14 juni før allsangen startet med vårens pris med spesiell vekt på mai måned. Kjell kom med et resyme av klubbens historie fra starten 3. mars 1987 til i dag, og Else fortalte om planer for «Den Gyldne Spaserstokk pluss utdeling av gåkort. Noen forslag til vårt program for 2. halvår 2018 ble notert av arbeidsgruppa som fullfører programmet.

Steinar som er representant i Eldrerådet orienterte om virksomheten i kommunen og eldrerådets rolle. Eldredagen skal i år arrangeres i Son. Når det gjelder disponering av kommunens midler blir det ofte konkurranse mellom eldresaken og ungdomsarbeidet. Eldreboliger på Sole er en aktuell sak. Eldrerådet ønsker innspill fra medlemmene i Vi over 60 foreningene i kommunen.

Resultatet av loddsalget ble 2211 kroner og vi glemte ikke avslutningsangen.

Sekretæren

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Vestby! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags