Nekter å tape

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Nå får du Vestby+ i åtte uker for kun 49 kroner

3 runde og 3 seier for HSV JR. Det smaker alltid ekstra godt og vinne over Moss, spesielt med ett par av «våre gutter» i gult. 

I 1 omgang er det stor forskjell på lagene-Vi dominerer stort i banespillet og sjanser, uten å få nettkjenning før det er gått 40 minutter. Da dukker Ola opp i boksen på corner fra Sindre og smeller inn 1-0.

På overtid av omgangen sitter den igjen bak mossekeeperen. Nydelig opprulling og Sindre setter den kaldt i mål. Hva skjer så? Dommer dømmer fem meter, da ballen gikk gjennom ett hull i nettet og ligger bak mål. Da ebber omgangen ut med 1-0.

Vi scorer igjen tidlig i 2 omgang med ett fint skrudd langskudd av Samson via stolpen og utagbart for keeper. Etter dette bølget det litt frem og tilbake, hvor vi produserer mest. Honnør til gjestene for å ikke gi opp, men istedet hever seg kraftig fra første omgangen og benytter en liten «hjerneblødning» av oss til og scorer et vakkert mål.

Alt i alt en fullt fortjent seier.

Ros til hele laget, spesielt førsteomgang var meget god.

Liten ekstra krydder var brødreduellen mellom Markus og Mathias Jensen, dagens kapteiner og begge nummer 8. Hvor lillebror trakk det lengste strået

 

 

 


 Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Vestby! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags