Medlemsmøte Vi over 60 - Vestby

Duoen Fristad-Jacobsen fikk stående applaus for sin Etith Piaf på norsk.

Duoen Fristad-Jacobsen fikk stående applaus for sin Etith Piaf på norsk. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Nå får du Vestby+ i åtte uker for kun 49 kroner

Leder Rolf Yttereng ønsket vel møtt og orienterte om kveldens program.

Vi åpnet med en vårsang og Solveig Lesteberg fikk ordet og leste et flott vers for oss.

Av lagssaker som ble behandlet var brev fra Vi over 60, Hvitsten skal ha tur til Sognefjorden og som ønsket også fra våre medlemmer. Leder oppfordret medlemmene til å ta en tørn i kjøkkenet på mandager. I dag faller jobben på noen få. Fra valgkomiteen ble det forslått å velge Berit Jahr som ny sekretær etter Inger Lise Solberg, noe medlemsmøtet sluttet seg til. Gerd Bakke fra turkomiteen orienterte om dagsturen til Arvika i juni og planlagt tur til Kiel i slutten av august.

Inger Fredriksen som er vår representant i eldrerådet fortalte blant annet at arbeidet med å få opprettet stilling som seniorkontakt var godt i gang fra rådets side. Videre hadde rådet vedtatt å stå for arrangementet av eldredagen 1. oktober. Den gyldne spaserstokk vil starte opp med felles mosjonstur mandag 25. april kl. 10 fra Seniorsenteret. Fra festkomiteen ble det minnet om «grøtfesten» torsdag 9. juni på Seniorsenteret.

Så fikk vi en avdeling med Edith Piaf sanger ved Karin Fristad og Tor Ingar Jacobsen. Forsamlingen koste seg,og vi fikk høre mange kjente sanger.

Piaf døde bare 47 år gammel, en artist som verden ikke glemmer.

Så en herlig kaffepause med mye godt å spise og en herlig prat. En ny sang sang ble sunget før Solveig deklamerte april vers. Arne Fredrik leste noen morsomme vitser, det er godt å le litt av og til. Åresalget er også et populært innslag og innbrakte i overkant av 4000 kroner. Kjøkkengruppa ble takket for flott jobb før alle ble ønsket vel hjem.

 
 
Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Vestby! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags