Såner skytterlag arrangerte i helgen sitt første innendørsstevne noen sinne, og dette inne på Vestby Arena. I kjelleren har kommunen bygd en 15 m skytebane som skytterlaget har leid siden banen sto klar høsten 2017. Hele 147 skyttere fra store deler av Østlandet tok turen til Vestby Arena for å teste ut innendørsformen i årets første innendørsstevne.

Vi er veldig fornøyd med deltakelsen i vårt første innendørsstevne, så tidlig på sesongen er det mange som ikke har kommet helt i gang igjen etter utendørssesongen. Såner skytterlag hadde selv kun en trening innendørs før stevnet, dette førte til at mange av våre egne skyttere var spente på hvilket utslag dette ville gi.

Seniorer er fordelt over 5 ulike klasser, der klasse 5 er øverste nivå. Klassefordelingen skjer ut i fra fjorårets utendørssesong. Alle klasser har 250 poeng som maks poengsum. I klasse 1 som skyter liggende, stilte Thor Finstad i sitt første innendørsstevne med poengsummen 240. I de tre øverste klassene blir det skutt knestående og stående. Her konkurrerer skytterne både klassevis og sammenlagt. Ida Elisabeth Finstad i klasse 3 og Simen Finstad i klasse 4 tok seier i hver sin klasse med poengsummene 241 og 240, men klarte ikke hamle opp med Håkon Klubnes i klasse 5 med poengsummen 247. Dette holdt til seier både i klasse 5 og sammenlagt i klasse 3-5.

I ungdomsklassene gikk det ikke fullt så bra for arrangørlagets skyttere, men Jens Aage Finstad (Kl. R), Sander Klubnes (kl. ER) og Markus Klubnes (Kl. J) hadde gode presentasjoner og satser på å komme sterkere tilbake med mer innendørstrening i kroppen.

I nybegynner-klassen deltok Steffen Høien og Casper Sjånes Madsen fra Såner, begge var fornøyde med egen innsats.

Såner skytterlag: 

NU: 

Casper Sjånes Madsen (230 p)

Steffen Høien (240 p)

Kl. R: 

16.  Jens Aage Finstad (227 p) 

Kl. ER: 

18. Sander Klubnes (241 p)

Kl. J: 

12. Markus Klubnes (240 p) 

Kl. NV: 

3. Mari Finstad (240 p)

Kl. 1: 

3. Thor Finstad (240 p)

Kl 3-5

1. Håkon Klubnes (247 p)

8. Ida Elisabeth Finstad (241 p)

9. Simen Finstad (240 p) 

27. Christer Klubnes (229 p)