Forrige helg seriedebuterte Soon G01/02 borte mot Greåker I, et lag sammensatt med gutter fra 00/01/02, altså noen eldre, noen yngre, noe som burde passet oss greit. Vi derimot tatt med garden nede. Om de var for gode, om vi var for trøtte tidlig om morgenen, eller om det var en uke for tidlig med sesongstart skal være usagt. Det ble en skikkelig lærepenge. Noe rett må  trener, Truls Larsen, ha gjort sammen med gutta denne uken, for det laget som tok i mot Greåker I, stilte forberedt.

Det ble en tøff start og Grevlingene fra Son, måtte hente ballen ut av eget nett allerede i første bytt. Seiersvante gutter fra Moa, var nok klare for innkassere to poeng der og da. Men grevlingene hevet seg og bet fra seg. Etter utligning av Kasper Holst, gikk vi like godt opp i ledelse ved Markus Jæger Jacbosen. Ikke lenge etter satt jammen 3-1 målet også, ved Oscar Røykenes. 1 perioden leverte Sonsgutta spill og innsats som vi aldri før, og de kunne fortjent ta med seg 3-1 ledelsen til periode pause.

2 periode fortsatte som den første. Fantastisk innsats, god kommunikasjon og spilleglede både offensivt og defensivt, gjorde at vertene kunne ta en fortjent pause med enda et mål tilgode på Greåker. Målet ble scoret av Magnus Granum, som senere i perioden viste hva det ville si å blø for drakta. Gutten sprakk leppa etter at han fikk en kølle over den i en duell foran eget mål. Det endte med tur til legevakta, og en mann mindre for Soon IBK i halve kampen.

Soonsgutt fortsatte å krige og kjempe, men ble noe mer forsiktige i presset i den 3. perioden. Greåker kom mer og mer inn i kampen og bare godt forsvarspill og en strålende sisteskanse i Kristian Brevik gjorde at det drøyde før reduseringen kom. Etter at den ene satt, fulgte den andre reduseringen like bak.  Vertene løftet seg de siste 7 minuttene og kunne kontrollere inn seieren i en herlig intens kamp med masse dueller, gode prestasjoner og ikke minst en skikkelig lagmoral.

KAMPFAKTA Markus Jæger Jacbosen

SOON 4

GREÅKER I 3

MÅL:

1-1 Kasper Holst, pass Oscar Røykenes

2-1 Oscar Røykenes, pass Andreas Furuberg

3-1 Markus Jæger Jacobsen, pass David Bøen

4-1 Magnus Granum

UTVISNINGER:
Soon 1x2min

Greåker II 1x2min

SOON IBKs SPILLERE:

Keeper

Kristian Brevik

Backer:

Mikael Manskow (Kaptein)

Magnus Granum

Sander Olsen

Jørgen Engeseth

Løpere:

Kasper Holst

Andreas Furuberg

Jørgen Røykenes

Dennis Gyttrup

David Bøen

Markus Jæger Jacobsen

Tabellen finner du her!