G14 deltok i helgen i Sandar cup. Laget som stilte var i utgangspunktet KM2-laget, men tre spillere fra KM1 var med oss fordi vi sliter med en del skader. Første kamp var mot Team Horten. Et lag som er sammensatt av utvalgte gutter i Horten-området. Så et toppet lag fra flere klubber i Horten og omegn. Våre gutter var ikke helt våkne og med denne kampen. Og kom ikke skikkelig inn i kampen. Skaper noe, men det normalt så pasningssikre laget slo mange feilpasninger. Og da taper man kamper mot gode lag. Team Horten vant 1-0.

Kamp to var mot Høvik. En helt annen kamp av guttene. Alle er på og presser Høvik høyt fra første spark på ballen. Guttene spiller ball og Høvik blir aldri farlige. Vi får puttet et mål, men burde hatt flere. Men guttene vant 1-0, og 3 poeng i boks. Team Horten så på denne kampen, og sa senere at de var veldig glad for å ha møtt oss første kamp da guttene var noe trøtte. Så et tegn på at vi hevet oss godt i denne kampen.

Siste gruppespillkamp var mot Mjøndalen. Et lag som normalt spiller bra, men som så langt hadde slitt denne cupen. Men gruppen var såpass tett at et tap for oss fort kunne sendt Mjøndalen til A-sluttspillet. Denne kampen starter veldig bra for vår del. Vi har mesteparten av spillet, men får ikke ballen i mål. I andre omgang blir kampen noe jevnere, men vi får til slutt satt et mål. Og vinner 1-0.

Vi var da videre til A-sluttspillet som nummer to i gruppen.

I åttendelsfinalen møter guttene det brasilianske laget Pequeninos dos Jockey. Disse guttene har vunnet Dana Cup og blant annet kommet til semifinalen i Norway Cup. Er meget godt lag som guttene møter med skrekkblandet fryd. Veldig gøy å møte så gode spillere, men selvsagt redd for å gå på en stjernesmell.

De første 10 minutter har Pequeninos ballen på vår banehalvdel, men sliter med å få ballen i mål. Men fra det 10. til det 15.minutt putter de tre raske mål. I andre omgang henger HSV noe bedre med, men Pequeninos slapp seg nok også noe mer ned og surfet inn til 3-0-seier.

Meget fortjent, og de vant til slutt hele cupen som i fjor.

Våre gutter har hatt en meget god cup og at de fikk møte laget fra Brasil var bare et pluss. Litt kjedelig å møte det beste laget allerede i åttendelsfinalen, men guttene har samtidig fått med seg et minne for livet!