J03 tok en komfortabel seier mot Skogstrand i J15-serien lørdag. Vestby tok ledelsen etter 2 minutter da laget fikk straffe, deretter var det jevnt fram mot 4-4 – Vestby dro så ifra og ledet 8-4 etter 11 minutter. Skogstrand ga ikke opp – og Vestby bommet på noen gode sjanser, mens Skogstrand satte sine.

Etter 13 minutter sto det 8-7 – men fra da satte hjemmelaget inn giret og holdt buret tilnærmet rent i resten av den 25 minutter lange omgangen – til tross for at Vestby fikk 2 x 2 minutters utvisninger, og i 30 av sekundene var de to spillere mindre på banen mot de 1 år eldre motstanderne. Til pause ledet Vestby hele 17-8.

2 omgangen brukte Vestby til å trene på ulike trekk, og Skogstrand klarte aldri å få taket på hverken angreps eller forsvarsspillet til de raske og tøffe Vestbyjentene. Vestby tok seieren med hele 30 – 19, scoret fra alle posisjoner, hadde 100% uttelling på straffekastene og keeperne hadde en fantastiske redninger. Med denne seieren har jentene 2 av 2 seiere i J15-sluttspillet

Søndag ettermiddag var det tid for bortekamp mot Ull/Kisa i A-sluttspillet i J14 – og i denne kampen erfarte vi at når ikke jentene er helt på, hverken i forsvar eller angrep – er det vanskelig å vinne kamper på dette nivået.

Vi møtte et raskt og sterkt Ull/Kisa lag, og vi hadde ikke helt dagen, og ikke marginene på vår side. Vestby leverte litt rufsete avslutninger og var ikke så gode i forsvar som jentene vanligvis er – dette gjorde at vi etter ca 8 minutter lå under 6-2, da tok jentene seg sammen og etter 12 minutter lå vi under 7-5, deretter var det jevnt og Vestby tok igjen Ull Kisa på 9-9, da fikk Vestby utvisning og Ull Kisa tok med seg ledelsen 11-9 til pause.

I 2 omgang satte Vestby raskt 2 mål og det var uavgjort igjen – før Vestby dro på seg nok en 2 minutters utvisning. Ull/Kisa dro ifra igjen og ledet 15-12 – da satte Vestby raskt 3 nye mål og det var igjen uavgjort. De siste minuttene utnyttet Ull/Kisa best, og kampen endte med seier 20-16 til hjemmelaget. VHK-jentene har dermed 1 seier og 1 tap i A-sluttspillet. VHK jentene jobber nå videre mot 2 nye kamper neste helg, en i J15 og en i J14