De siste 2 helgene har VHK's J03 spilt 4 kamper - 2 i J15 sluttspillet og 2 i J14 sluttspillet.

I J15 ble det 2 fantastiske seiere - VHK imponerer mot 1 år eldre jenter som er vesentlig større enn våre relativt små, men raske og teknisk gode spillere. Fet ble slått med hele 27-19 mens Asker måtte se seg slått med 22-18. Dette betyr at VHK har 4 av 4 mulige seiere i dette sluttspillet og troner på toppen av tabellen.

I J14 A-sluttspillet har VHK møtt Sarpsborg og Stabæk de siste 2 helgene. Kampen mot Sarpsborg ble en jevn og tøff kamp. Sarpsborg er et sterkt og godt lag som stort sett vinner de fleste kampene de spiller. Både VHK og Sarpsborg hadde til tider en tomålsledelse - begge lagene var gode i forsvar og gjorde det vanskelig å være det angripende laget. Kampen endte med 14-15 til Sarpsborg.

Stabæk var neste motstander i A sluttspillet - de 2 forrige kampene mellom disse lagene har endt med uavgjort og tomålsseier til Stabæk - men tidlig søndag morgen var VHK jentene superklare for revansje, og tok raskt ledelsen. Til pause ledet Vestby 13-7 - og det kom scoringer fra alle posisjoner, Vestby klarte å holde ledelsen gjennom kampen til tross for at Stabæk fikk mange straffekast samt at Vestby spilte i undertall en periode. Sluttresultatet ble 15-22 til VHK - Nå er jentene er klare for nok en hektisk uke med kamp i J15-serien - samt kvartfinale i regionscupen J14.