Gå til sidens hovedinnhold

Medlemsmøte i «Vi over 60» med Engelberg og hans panfløyte

Artikkelen er over 5 år gammel

Den 11.mai var det igjen tid for medlemsmøte i  «Vi over 60» på Seniorsenteret i Vestby. Det var leder Rolf Yttereng som ønsket vel mødt i det fine vårværet  «Kom mai du skjønne  milde» ble sunget. Solveig Lesteberg leste «Syndefall» av Andre Bjerke og fortsatte med «Vår»  «Blåveispiken» som neste sang. Siden sist hadde vi ingen nye medlemmer, men to jubilanter i Tore Heggem og Egil Brårud.

Under punktet lagssaker ble nevnt henvoldsvis fra biblioteket angående datakurs. Brukerundersøkelse angående lokalene våre. Vi synes vi har nok lokale. Sekretæren leste referat fra siste medlemsmøte. Turkomiteen fortalte om turen til Arvika og 22 august-turen til Kiel. Hvert medlem får tilskudd på kroner 400,00 til turen. Angående teatertur ønsker Bjørg Heggem mer hjelp.

Under eventuelt kom det frem at det er avsatt kroner 10.000.00 til humanitære formål. Det var ingen invendinger til forslag fra styret. Så var det Roar Engelbergs og hans panfløytes tur. Programmet var kalt Hildringstimen og det passet oss veldig bra.

«Those werethe days» var første melodi. Egil Storbakken har laget noen fine melodier «Avskjedstimen» og  «Fjelltrall». Panfløyte var et hyggelig bekjentskap for forsamlingen,og vi fikk et lynkurs i hvordan den virket. Engelberg fortsatte med «Summertime»  og «What a wonderful word». Den var jo tidligere ofte å høre med Luis Armstrong.           

Noen norske melodier som «En liten fugel» og «Vårsøg»fikk oss i den rette stemningen og da var vi vel fornøyde. Nå passet det bra med med matpause og Arne Fredrik leste noen vitser. Så kom årene frem og kjøpeviljen var stor. «Menuett i mai» ble sunget og trekningen foretatt Kjøkkengruppa fikk sin velfortjente takk. Vi fikk inn 3.400,00 på åresalg. Leder Rolf takket for en hyggelig kveld og ønsket vel hjem.

Kommentarer til denne saken