Forhandlingene er ferdige.

Det bekreftes 15. september at vippepartiene MDG, Venstre og Bygdelista går i posisjon med Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk venstreparti.

Jeg mener dette er en skam. Det ble tydeliggjort under valget at folket i Vestby ønsker en politisk endring, de borgerlige partiene gikk overveldende frem mens venstresiden gikk ned i oppslutning. Allikevel velger vippepartiene å samarbeide med Arbeiderpartiet som har hatt makten i åtte år, dette med begrunnelsen av at de får gjennomført mest mulig av sin politikk.

Problemet er at vi har sett hva som har skjedd med venstresiden i førersete de siste åtte årene, og nå blir det fire år til med mer sløsing. Dette betyr mest sannsynlig syv millioner mer i kutt på skolene som allerede har blitt økonomisk svekket, fortsatt egenandel på trygghetsalarmer for minstepensjonister og at sentrumsbrua stenges for personbiler. Det er en grunn til at dagens regjering er den minst populære på god stund, folk er lei av venstresidens symbolpolitikk og sløsing, de vil ha mer trygghet, mer å rutte med og mer frihet i hverdagen, det har de også stemt for.

FrP går tydelig i opposisjon mot dette, vi skal bringe frem folkets ønsker om mer frihet, mer trygghet og en politisk endring.

Jeg håper inderlig at dette ikke blir glemt om fire år. Husk hvem som stoppet endringen folket ønsket.