Gå til sidens hovedinnhold

Flere ulykker fredag morgen - advarer mot underkjølt regn

Artikkelen er over 2 år gammel

Siste: Det har vært to ulykker på E6 og to på E18 fredag morgen. Politiet advarer mot underkjølt regn som gjør at det stedvis er meget glatt.

(Østlandets Blad)

RYGGE/E6: Klokken 07.11 fredag morgen melder Politiet i Øst om en trafikkulykke på E6 i nordgående retning ved Halmstad i Rygge fredag morgen. En bil havnet på taket, men alle personer er ute.

Ifølge politiet kjøres føreren til legevakt for sjekk.

- E6 nordgående blir sperret i forbindelse med berging. Trafikken blir dirigert via avkjøringsrampe til Rygge.

Klokken 07.47 melder Øst 110-sentral om nok en hendelse på E6, denne gangen i sydgående retning ved Kalnes.

Ifølge Politiet i Øst har en bil kjørt i tunnelveggen i Galteryggtunnelen ved Kalneskrysset. Nødetatene har rykket ut. Eidettunnelen er stengt, og trafikken dirigeres om Fv118.

Det er snakk om moderate materielle skader. Fører fremstår ikke som alvorlig skadd. Klokken 08.08 er bilen ved Kalnes fjernet og E6 åpnet igjen.

- Det er underkjølt regn og stedvis meget glatt. Strøbil er varslet og på vei. Kjør forsiktig, oppfordrer politiet.

Klokken 08.19 rykker nødetatene ut til en trafikkulykke i østgående retning på E18 ved Elvestad, hvor en bil har kjørt i autovernet.  Klokken 08.28 melder politiet om en ny ulykke samme sted, som har skjedd i forbindelse med den første ulykken.

Begge felt ble sperret i østgående retning ved avkjøringen til Elvestad, og trafikken dirigert om gamle E18. Klokken 09.42 er bilene fjernet og veien åpnet igjen.

Les også

Mer nedbør på vei – nå kommer mildværet

 

Kommentarer til denne saken