Flere utsolgte fly til Syden i sommer

Av

SAS og Norwegian har flere utsolgte fly til Syden i sommer, til tross for at UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land fram til 20. august

DEL

Reisebyråene har innstilt alle reiser før 20. august, men flyselskapene har flere utsolgte reiser til populære syden-favoritter før den tid, skriver Dinside.

Flyselskapene opplyser at de forutsetter at den reisende selv setter seg inn i råd fra norske myndigheter og restriksjonene i de ulike landene.

Men å bestille reise nå er forbundet med en viss risiko.

– Skulle reiserådet fortsatt være gjeldende ved avreise, dekkes ikke avbestillinger, og forsikringen vil heller ikke være gyldig på reisen dersom du drar, sier kommunikasjonsrådgiver Andreas Bibow Handeland i Europeiske Reiseforsikring.

En reiseundersøkelse gjennomført av Apollo viser at 40 prosent av oss vil reise sydover så fort som mulig. Det skriver selskapet i en pressemelding.

I samme undersøkelse oppgir hele 50 prosent at de planlegger like mange eller flere utenlandsreiser de kommende 12 månedene sammenliknet med tidligere – og Hellas står øverst på ønskelisten.

– Koronaviruset ser ikke ut til å ha tatt knekken på reiselysten vår, snarere tvert imot. Vi merker et stadig økende engasjement blant kundene våre, sier Beatriz Rivera, Presseansvarlig i Apollo. Ferieparadiset er stengt fram til oktober

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken