Gå til sidens hovedinnhold

For en jobb som er gjort i Kolåsveien

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Fredag 16. juni var siste biten av Sagaveien asfaltert, skilt og fartsdumper på plass og arbeidslaget fra entreprenøren Park og Anlegg AS, pakket sakene sine og reiste fra et sjeldent godt gjennomført anlegg!

Vi som har bodd med gravingen, sprengingen, massetransportene, trafikkhindre og alle negative sider ved denne oppgraderingen har merket at noe skjer!

Men... maken til gode små arbeidslag hvor alle kan alle maskiner og har en gravemaskin, tilhenger og lastebil på plass for veksling av masse, alt dette ble koordinert med underleverandører på en forbilledlig måte. Det ble levert kummer, støpt gjerder, lagt med rør for avløp og friskt vann, strukket elektro og signalkabel og på en time ble nye LED lysarmaturer montert langs hele veien og spenningssatt, en oppvisning i effektivitet!

Anleggsleder Tom Erik og hans arbeidslag fortjener en honnør for å ha gjennomført arbeidene med effektivitet, høflighet og samarbeid overfor trafikanter og beboere! Og vi har fått en trang kjørevei, med godt dekke, men en mulighet for trafikk fra Løkkeveien til å overleve en utkjøring i Kolåsveien! Og Are apoteker og Owe rammemaker har fått et farbart og flott fortau til sine forretninger!

Når vi som bor i denne delen av Son oppdager hvor godt og trygt fortauet er, lar vi parkeringshungrige bilister ha Båtbyggerveien for seg selv! Så slipper vi mosjonister og beboere spissrot gang på morgenkvisten!

Vi kunne selvsagt ha ønsket oss en annen gjennomfartsåre enn Kolåsveien, som i sannhet har sine begrensinger! Men jeg bruker det nye fortau med glede og svimer i vei.............i trygghet! Og stor takk til Vestby kommune og Akershus/Viken veivesen for flott koordinering! Det ble sømløst! Og estetisk en nytelse, men jeg savner vårt vakre hjørnebøketre, men Karsten og Are fikk en flott mur, og alle grensesnitt med stein, jord, singel godt og fagmessig utført.

Igjen Park og Anlegg AS; takk for fin jobb på avtalt tid! Som oljefolkene brukte å si om utbyggingen sin: On site, on time, on budget! Det har dere vært!

Kommentarer til denne saken