Gå til sidens hovedinnhold

Har avsluttet søk etter savnet mann i 40-årene – ønsker fremdeles tips

Politiet og frivillige mannskaper har i helgen vært ute med store styrker og lett etter en mann i 40-årene som er savnet fra Grindvold-området. Søndag kveld ble søket avsluttet uten funn, og mandag morgen opplyser politiet at det fortsatt ikke er noe nytt i saken.

MOSS:

Mannen som er savnet er i 40-årene og ble sist i Grindvold-området i Moss.

Politiet gikk ut i mediene lørdag formiddag med navn og bilde av mannen i et håp om å få inn tips og observasjoner fra mennesker som kunne ha sett ham. De utelukket ikke at han kunne ha beveget seg mot Vestby.

– Vi er interessert i tips

Etter å ha lett lørdag og søndag uten funn har politiet valgt å avslutte det aktive søket etter mannen. Politiet er fortsatt interessert i tips.

– Vi har søkt i de områdene og stedene som har vært aktuelle for oss å søke i. Saken går nå over i etterforskningssporet, så får vi vente og se om det dukker opp noe i etterforskningen som gjør at vi eventuell foretar oss nye søk, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Trond Lorentzen til Moss Avis søndag kveld.

- Vi har fortsatt ikke noe nytt å melde i saken. Vi er interessert i tips fra publikum, sier operasjonsleder Halvor Andersen til Vestby Avis mandag morgen.

Slik ser mannen ut

Den savnede er 173 centimeter høy, er slank og har blondt hår. Sist han ble sett var han ikledd en grønn/turkis T-skjorte med en svart hettegenser utenpå, blå olabukser og hvite sko med svarte striper.

Dersom du har tips i saken, eller har gjort observasjoner, ønsker politiet at du ringer 64 99 91 30.

Røde Kors, Norske Redningshunder og Redningsskøyta Elias var blant de frivillige som bidro i søket. Lørdag var det blant annet 22 redningshunder og letemannskap på firehjulinger som lette i terrenget etter mannen.

Sea-king har også foretatt søk over vann i området der mannen forsvant fra. RS Elias har foretatt søk langs kysten i Mossesundet.

– Det har vært store mannskaper i sving. Rundt klokken 17.00 søndag bestemte vi oss for å avslutte det aktive søket, forklarer Lorentzen.

Kommentarer til denne saken