Gå til sidens hovedinnhold

I morgen blir det flere avganger fra Son og Vestby

Artikkelen er over 1 år gammel

Gode nyheter for deg som pendler fra Sonsveien og Vestby: Fra 15. desember setter Vy opp flere nye avganger i rushtiden.

Det er både i rushtiden, på natten og i helgene Vy øker tilbudet sitt på Østlandet. Fra midten av desember blir det også over 7000 flere seter inn og ut av Oslo i rushtiden.

– Vi gleder oss til å gi kundene våre et styrket togtilbud. Med nye avganger og flere seter håper vi at mange ønsker å velge toget framfor bilen, og at det blir enklere å reise miljøvennlig. Kundene våre er det aller viktigste for oss, og de får nå større valgfrihet og flere sitteplasser, sier Arne Fosen, konserndirektør i Vy tog i en pressemelding.

For deg som pendler fra Sonsveien og Vestby betyr det en lengre periode med halvtimesavganger, fordi det blir nye avganger fra Moss 08:54 til Skøyen og fra Moss 17:56 til Stabekk, samt nye avganger fra Skøyen 08:40 til Moss og fra Stabekk 17:29 til Moss.

Avgangene som gir halvtimesruter i rushtidene vil alle bli kjørt med togsett med 600 sitteplasser.

– Endelig kan vi gi kundene våre på Østfoldbanen etterlengtede forbedringer i togtilbudet, sier Arne Fosen.

For deg som tar toget til Ski blir også tilbudet forbedret, da det innføres halvtimesfrekvens hele helgen mellom Ski og Stabekk.

Også regiontoget fra Oslo, som stopper i Ski og Moss, skal gå oftere. Vy setter opp nye rushtidsavganger fra Halden 07:28 til Oslo S og fra Oslo S 17:21 til Halden mandag til fredag. De 23 nye avgangene vil bli alle kjørt med dobbelt togsett.

Endringene trer i kraft 15. desember.

Kommentarer til denne saken