Kjære politikere:

Vel overstått Stortingsvalg. Velgerne har nå gitt dere et mandat om å tjene folket de neste fire år, og i det minste være tillitsvalgte for den regionen som har vist dere tillit. Allerede nå å er det viktig at dere kommer på banen, for terminalanlegget ved Rygge sivile Flyplass er lagt ut til salg, samtidig som korona er på hell og en halv million mennesker inklusiv mye av landets viktigste næringer har et skrikende, - og opplagret behov for at flyplassen gjenåpnes for sivil trafikk.

Det haster!I løpet av noen få dager har 3400 av oss gått i sammen i håp om at nye drivere skal kunne se at de kan forvente at motiverte supportere stiller opp med støtte og inngår med glede et samarbeid når den tid kommer.

Gruppa på Facebook vokser fort, og det later til å være en massiv tilslutning av medlemmer både innenlands, fra Sverige, Polen, Spania, Storbritannia, Baltikum, og andre EU-land.

Men for å friste de rette kjøperne og de rette flyselskapene, så trenger vi politikernes hjelp. Derfor håper vi at dere på tverrpolitisk basis kan gå sammen om å jobbe for at denne landsdelen får gjenopprettet sin flyplass, og helst slik at statseide Avinor jobber med – og ikke mot oss.

Ja, kanskje Avinor er den rette kjøper og lufthavndriver denne gangen?

Kjære mediehus:

Det sies at dere er den tredje statsmakt, og med slikt følger formentlig både plikter og ansvar. I hvert fall for de av dere som sokner til Østfold, Akershus, Oslo, Båhuslen, ja faktisk hele Østlandet i utvidet betydning. Fra tidligere vet vi at flyplassen ble kåret til landets beste, og internasjonalt ble den kåret til nest billigste i Europa.

Slikt må da være noe å bygge på nå som vi må sette alle kluter til for å gjenopprette en så viktig sak for folk og næring.

Derfor håper vi at media bidrar til å bringe saken om gjenåpning fram i lyset, og gjerne på en måte som frister pengesterke til å satse på videre på flyplassdrift, og som frister flyselskap til å ha Rygge som lufthavn.

Kjære milliardærer:

Det hevdes at det finnes 400 av dere bare her i landet, og noen av dere må da være fristet av å kjøpe en flyterminal som på så kort tid oppnådde det beste ryktet blant reisende?

Her tilbys en nybygget flyterminal som så vidt er innkjørt, og det er vel ikke så ofte at den rette kjøper kan påregne at det følger en egen supporterklubb med på kjøpet? Med korona på hell blir det medvind i tiden framover, og folk er reiselystne som aldri før. Så realiser noen av de høyt kursede verdipapirene på børsen og plasser pengene i denne flyterminalen som ligger der klar til bruk.

Kjære flyselskap:

En hel landsdel venter på dere. Vi kommer til å juble den dagen dere lander hos oss her på Rygge. Og enda gladere bli vi når dere letter for å ta oss med på tur, enten det er til Syden, til fotball i England, eller til andre destinasjoner innen- eller utenlands - kanskje med en gjestearbeider som pendler.

For de av dere som etablerer base på Rygge, så skal vi rydde både i kjeller og loft for å fremskaffe hybler til deres betjening som trenger et sted å bo eller bare en overnatting i ny og ne.

Vi ønsker at en ny driver av lufthavnen skal ha flere ben å stå på, så derfor kan vi trygt si at denne gangen er alle flyselskap velkommen, så vær nå positive når terminaldriverne for lufthavnen tar kontakt.