Gå til sidens hovedinnhold

Bravee til regionsfinalen

Artikkelen er over 7 år gammel

Fredag ble det avgjort at det er Kristoffer Jahre Torgersen og Halvdan Haugsbakken i gruppa Bravee som er vinnere av den lokale finalen i årets Bandwagon.

Klikk her for å følge Vestby Avis på Facebook!
Klikk her for å følge Vestby Avis på Twitter!

Duoen fra Vestby har kjent hverandre siden barneskolen og har begge et lidenskapelig forhold til musikk. Yrkesmessig har de gått forskjellige veier, men for tre år siden bestemte de seg for å prøve og lage musikk sammen. Resultatet er blant annet blitt låten «I am still around» som skal representere Vestby Avis under regionsfinalen i Lillestrøm den 28. september.

- Dette var veldig veldig fint og hyggelig. Det blir spennende og gøy og få stå på en scene og spille live. Og så er det jo artig at man får spille en låt man har skrevet tekst og musikk til selv. Bandwagon kan åpne så enormt mange muligheter og ikke minst synliggjøre den musikken vi lager, sier Torgersen.

Hør Bravee sitt vinnerbidrag I am still around her!

Sjangeren de identifiserer seg med, er en type rock blandet med elementer fra flere musikkstiler som blant annet jazz og punk. Bravee har 17 låter klare og gleder seg til å spille på regionsfinalen i Bandwagon i slutter av september.

Vinnerlåten er arrangert og produsert av Trond Helge Bårdsen og Kristoffer Jahre Torgersen har skrevet tekst og melodi.

Under regionsfinalen på Norges Varemesse i Lillestrøm 28. september vil også BigBang underholde. Allerede nå kan man kjøpe billetter til finalen som er en drøy måned unna.

Kommentarer til denne saken