Se hvem som kommer til Son for å spille for Sara

MS-SYK: Sara Alvilde Petrine Kreppen Bendiksen fra Hølen skal til Moskva i mai for stamcellebehandling. 25. april kommer et knippe toppartister til Son for å bidra til innsamlingen med støttekonsert.

MS-SYK: Sara Alvilde Petrine Kreppen Bendiksen fra Hølen skal til Moskva i mai for stamcellebehandling. 25. april kommer et knippe toppartister til Son for å bidra til innsamlingen med støttekonsert. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sara Alvilde Petrine Kreppen Bendiksen fra Hølen er rammet av MS. 13. mai setter hun seg på flyet til Moskva for stamcellebehandling. Torsdag 25. april kommer et skikkelig stjernelag med artister til Son for å spille til inntekt for Sara.

DEL

Innsamlingsaksjonen «Sara til Moskva» er i ferd med å komme i mål. I hvert fall dersom det 25. april blir fullt hus i Son Kulturkirke på støttekonserten som skal arrangeres. Og fullt hus bør det bli, for det er nemlig et stjernelag med artister som har sagt at de vil stille opp.

Samler inn penger så MS-syke Sara kan få behandling i Moskva 

Stjernegalleri

Blant de som stiller på scenen denne torsdagen er Anita Skorgan, Silje Nergaard og Iren Reppen. Sistnevntes ektemann, Hallvar Holmen, som også er en kjent skuespiller fra blant annet «Himmelblå» og «Side ved Side», blir konfransier mens kritikerroste Eline Smith fra Moss også kommer for å synge.

- Igjen er vi utrolig heldige og får med oss et knippe fantastiske artister som stiller opp gratis for «Saratil Moskva». Vi er overveldet over all rausheten, sier Håvar Bendiksen, Saras ektemann og den som har ansvaret for innsamlingen.

Gitarist

Det er takket være Håvar Bendiksens gode kontaktnett i musikkbransjen at konserten blir en realitet. Bendiksen er nemlig selv musiker og har i en årrekke vært fast gitarist for artister som Halvdan Sivertsen, Silje Nergaard og Sidsel Kyrkjebø for å nevne noen av de store navnene han jobber med. Tidligere i vinter var det også to støttekonserter i Bodø hvor Halvdan Sivertsen, Kråkesølv og Hekla Stålstrenga var blant artistene.

Kan bli utsolgt tidlig

Men nå er det lokalbefokningen i Vestby og omegn som skal få glede av kontaktnettet med en stjernespekket konsert.

- Vi håper mange har lyst til å komme og oppleve gjengen med toppartister. Son Kulturkirke gjør en utrolig fin jobb med å tilby oss beboere et flott konserttilbud, og det er hyggelig for oss å bidra samtidig som vi samler inn penger til behandlingen, sier Håvar Bendiksen.

Han oppfordrer de som vil på konserten om ikke å vente for lenge med å kjøpe billett.

- Konsertene i kirken er vanligvis veldig populære, og flere av konsertene i det siste har vært helt utsolgt. Antall seter i kirken er begrenset, og vi oppfordrer derfor de som vil komme på konsert til å være raskt ute med å skaffe seg billetter.

Mangler 100.000 kroner

Håvar Bendiksen forteller at Sara og han er rørt over støtten og tilbakemeldingene de har fått også fra lokalmiljøet til innsamlingen.

- Derfor gleder vi oss veldig til å kunne invitere til denne kjempefine vårkonserten i Son Kulturkirke.

Stamcellebehandlingen MS-syke Sara Alvilde Petrine Kreppen Bendiksen skal gjennomføre i Moskva koster drøyt 500.000 kroner.

- Vi trenger nå å samle inn drøye 100.000 kroner som gjenstår for komme i mål med innsamlingen, og har stor tro på at det skal lykkes med dette arrangementet. Hyggelig er det også at Son Spa også engasjerer seg. Her blir det arrangert «Spa-Athlon» til inntekt for «Sara til Moskva», sier Håvar Bendiksen.

Mer info om det arrangementet finnes på https://www.facebook.com/events/2179925732337993/

Artikkeltags