Gå til sidens hovedinnhold

Leirskoletilbudet ser ut til å lande i et mageplask av rimelige og litt dårlige løsninger

Leserbrev skrevet av Pål Engeseth, gruppeleder i Vestby Høyre.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Leirskoletilbudet må på plass nå! Allerede i budsjett og handlingsprogram for ett år siden, foreslo Høyre og Fremskrittspartiet at vi skulle legge inn mer penger til leirskole. Dette for å sikre at leirskoletilbudet skulle kunne fortsette som tidligere.

Det at det politiske flertallet ikke ville dette, har skapt usikkerhet og utfordringer for elevene og skolene. Det politiske flertallet har sendt saken ut på en uendelig vandring og utsatt saken, som nå snart har tatt et år.

Nå ser det ut til å lande i et mageplask av forslag til rimelige og litt dårlige løsninger fra rådmannen.

Vi ønsker et leirskoletilbud som selvfølgelig skal være rettferdig og likt for alle i Vestby skolene, men løsningen må være et opplegg elevene, skole og foreldre ønsker og som gir et minne for livet.

Dette er vi villige til å bruke litt mer penger på.

Vi mener at saken som er lagt frem for oss politikere som flertallspartiene har bestilt, ikke inneholder de beste løsningene. For å ikke utsette saken ytterligere, må vi legge inn et beløp og bestille en leirskole mer etter skolene og elevenes ønsker og overlate til administrasjonen å finne løsningen, uten ytterligere utsettelser!

Kommentarer til denne saken