Makeløs bussrute?

………………. dette er turveien Ruter tilbyr i sin rutetabell – fantastisk?, skriver Else Hauan.

………………. dette er turveien Ruter tilbyr i sin rutetabell – fantastisk?, skriver Else Hauan. Foto:

Av

Leserbrev skrevet av Else Hauan.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vestby kommune har i sin kommuneplan: satsing på kollektivtrafikk, men når skal dette bli merkbart for kollektivtrafikkanter?

Hvitstenbeboerne kan ikke ta en spontan tur til kommunens sentrum, til en matbutikk eller til legen. Bussplass må bestilles dagen før og innen klokken 12. Dette gjelder begge veier selv om bussen har flere passasjerer som har vært flinke nok til å forhåndsbestille. Folk her nede skal være hjemme senest klokken 19 for etter dette finnes det ingen bussruter uten en spasertur på 45 minutter.

Vestby kommune har overlatt ansvaret for bussene til Ruter og Ruter har laget det som må være den merkeligste bussruta noen har sett. Dette er noe de mener passer for funksjonshemmede i for eksempel rullestol eller med rullator eller krykker.

For spreke ungdommer med barnevogn er jo dette en flott tur langs en vei uten fortau – helt trafikksikkert både for gamle og unge innbyggere i utkants-Vestby – helt uten konkurranse!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags