Er «toalett-debatten» over?

Har Son fått sitt eget pissoar omsider?

Har Son fått sitt eget pissoar omsider? Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Vi har fått «Miljøgate» i Son, riktig nok mangler det fremdeles en del før den blir gangbar, gangbar hovedsakelig for spreke unge mennesker, kvinner og menn, i flate sko, uten rullator, uten sykkel og uten barn (i barnevogn). Sons-folka hadde i det siste flere, improviserte innbyggermøte ved den fornyede Glenne parken, midt i Son, rett foran den italienske restauranten og Oliven, på den sang-om-suste «Miljøgata». Meningsutvekslingene foregikk i rolige former og resultatet var enstemmig når det gjaldt det tidligere omtalt «forargelsens-hus», det vil si et pissoar til de trengende, som forlater Son´s skjenkesteder, eller av andre årsaker har hastverk.

Pissoaret sto jo rett foran nesene våre, utformet og laget av massive granittblokker langs kanten av Glenneparken, med fasaden mot vår nye stolthet «Miljøgata».

Veien fra de nevnte restaurantene er kort, og skråner litt nedover mot «avtrede til begjær» for dem som har hastverk.

Siden åpningen ble utsatt på grunn av gravfunn i nærheten, er det mulig at mange har ikke registrert vårt fantastiske «granittpissoar», så å si midt i Son. Løp å se! Innvielsen finner sted forhåpentligvis før sommeren, og antagelig med ordførerens berømte saks som hovedaktør.

Når det gjelder uttalelse i formannskapet om eldre menns raskere reaksjon på halvlitere, er det kanskje en ide å få dem bort (de eldre mennene) fra nærheten av restaurantene, inntil ordføreren har klippet over snoren og pissoaret er åpnet for publikum. Det kommer forhåpentligvis før IKEA-snorklipping, så får vi begivenhetene til å akselerere i Vestby kommune. Skulle pissoaret gå i vasken i Son, kan soningene og gjestene i Son besøke IKEA-toalettene i Vestby, men skal folk kjøre til Vestby for å gå på do, hva er vitsen med «Miljøgata», med sine allerede meget begrensede muligheter, Son? Vi får håpe det beste, men det er lenge igjen til neste kommunevalget og det er spørs om de trengende greier å knipe igjen sååå lenge. Når nøden er tiltakende blir tiden kortere og kortere. Med forventningsfull hilsen fra en av mennene med noe raskere reaksjon på halvlitere.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken