– I Vestby fungerer det utmerket

Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Honnør til helsetjenesten i Vestby

Den nye samarbeidsavtalen mellom sykehusene og kommunene fungerer dårlig mange steder. Mange har vært misfornøyde med ordningen. Rehabiliteringsplassene etter operasjoner har blitt sterkt redusert de senere år, og ikke alle kommunene har greid å skaffe nok plasser til alle som trenger oppfølging.

Men i Vestby fungerer den utmerket. Her er alt lagt til rette mellom de forskjellige avdelingene. Først ut er Roger fra Frivilligsentralen. Han tilrettelegger ting i hjemmet til pasienten så vedkommende kan fungere bedre når han kommer hjem etter rehabilitering.

Etter operasjoner får man noen ukers opphold på Vestby Sykehjem, et sted der alt er lagt opp til det beste for pasienten. God og næringsrik mat og drikke får du servert hver dag. Ragnhild, Tove, Mona og alle de andre jeg ikke husker navnet på, gjør alt de kan for å hjelpe deg til å bli selvstendig. De trøster deg i vanskelige stunder og er der for deg hele tiden. Det er lagt opp til aktiviteter og underholdning for at pasienten skal trives.

Det er et godt samarbeid mellom fastlegen din og legen som er tilknyttet sykehjemmet når det gjelder medisinering.

Når man så kommer hjem, dukker hjemmesykepleien opp med Siv og Trine i spissen. De tilrettelegger alt fra dusjing til alle andre praktiske ting. Er du ikke i stand til å få terapi utenfor hjemmet, kommer den dyktige Tina, fysioterapauten, hjem til deg og gjør øvelsene med deg der du bor. Alarm får du installert om du ønsker det.

Alle ledd i kjeden fungerer bra her i Vestby kommune. Så hvis man overveier å flytte til Vestby; gjør akkurat det. Her blir du tatt godt vare på om du blir syk. En varm takk til dere alle.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken