«Nå får vi et kulturhus med brukket bein»

Av

Rett før jul vedtok kommunestyret å bygge et nytt kulturhus med en kostnadsramme på 400 millioner kroner. Men nå en måned senere har prisen steget til 544 millioner kroner. Det er en prisstigning på 36 prosent pr måned.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Hurra, det må være nye verdensrekord! Vi innbyggere i Vestby gleder oss nå til neste måned for å se hva prisstigningen har kommet opp i da.

Rådmann Sjur Authen advarte posisjonen med ordfører i spissen og ba dem om å utsette hele prosjektet, men nei det tok posisjonen lite hensyn til for her skal det bygges.

Nå er samme posisjon ute etter å se hva de kan fjerne ut av kostnader for å få ned prisen, men det som vil bli igjen etter å fjernet mesteparten av de tekniske løsningene er et kulturhus som halter rundt med brukket bein og ikke vil være tilfredsstillende for de som skal bruke huset.

Det er ikke for sent å snu i denne saken, men det gjenstår å se om våre politikere i posisjonen har nok vett til å ta den beslutningen.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken