Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du teste Vestby Avis gratis på nett i hele januar

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold hos vestbyavis.no i januar måned.

– Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Vestby Avis så ofte kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier konstituert ansvarlig redaktør Eva Nyhaug.

Hun legger til at leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes før man kan lese avisas saker gratis.

På menyen i dag

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

– På menyen hos vestbyavis.no i helgen er blant annet en sak om Reidun (80) som har snudd døgnet for å få lavest mulig strømregning, et bilpleiefirma som har gått konkurs, skiløyperapport fra flisløypa på Pepperstad og en sak om et lokalt treningssenter som klarte å snu den negative trenden. Ellers har vi mye av det som en lokalavis bør ha, som dødsannonser, digitalt kryssord, Direktesport, bursdagshilsninger og mye annet. Vi oppdaterer nettsiden med nye saker fra klokka 04:30 på morgenen til rundt 23:00 på kvelden. Så her er det bare å ta for seg, sier Nyhaug.

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at vestbyavis.no gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har nemlig alle plussartikler hos oss vært tilgjengelig for alle - selv uten abonnement. Dette skjedde som en konsekvens av at vår tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep i julen.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi igjen er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier konstituert redaktør Eva Nyhaug.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.

Her er noen av sakene vi har publisert de siste dagene som du nå kan lese:

Kommentarer til denne saken