Nille pakker ut høsten

NYE NORSKPRODUSERTE LYS: Fyller hyllene med høstens nye lys. F.v assisterende butikksjef Mari Willumstad og butikksjef Iselin Kvamme Syversen ved Nille i Vestby.

NYE NORSKPRODUSERTE LYS: Fyller hyllene med høstens nye lys. F.v assisterende butikksjef Mari Willumstad og butikksjef Iselin Kvamme Syversen ved Nille i Vestby. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

- Nå pakker vi ut høsten i butikken. Vi har kampanjebytte hver 14. dag, nå er det tid for innekos og nå er vi spent på hvordan våre nye Tyrilys blir mottatt av kundene, sier butikksjef Iselin Kvamme Syversen og assisterende butikksjef Mari Willumstad ved Nille i Vestby.

DEL

Ved Nille i Vestby er de til sammen seks ansatte som server kundene.
- Jeg har veldig mange ansvarsoppgaver og kan styre mye av dagen min selv. Ved bygging av kampanjer til butikk får vi utfordret oss selv, sier Iselin Kvamme Syversen. Hun kommer fra Stryn, bor på Vinterbro i Ås og har vært butikksjef siden de startet opp på Vestby storsenter i 2013.

MYE HØSTNYTT OG GODE TILBUD: - Nå det tilbud på alle typer lys, kunstige blomster, puter og belysning. Mari Willumstad fyller opp hyllende med høstens farger.

MYE HØSTNYTT OG GODE TILBUD: - Nå det tilbud på alle typer lys, kunstige blomster, puter og belysning. Mari Willumstad fyller opp hyllende med høstens farger. Foto:

Nille for feiring og fest

Nilles slagord er ”Velkommen hjem. Vi er best på lys, feiring og interiør”.
Siden april i fjor har de jobbet for å få opp et enda tydeligere varemerke. Blant annet har de en tydelig gullfarge i logoen.
Butikken i Vestby er oversiktlig og bugner av ulike varer. Blant annet lys, leker, tegnesaker, interiør, garn, engangsvarer, kjøkkenutstyr, småmøbler, godteri og masse annet.
- Nå det tilbud på alle typer lys, kunstige blomster, puter og belysning. I tillegg har vi 50 % tilbud på varer til de som er medlemmer. Som medlem er det faste tilbud på telys, lesebriller og halv pris på kampanjetilbud. Det skal lønne seg å være medlem i Nille, sier Kvamme Syversen.
De har også en hel vegg med utvalg av varer for fest og feiring. Denne følger sesongene og høytider som 17. mai, påske, jul og halloween.
- Her har vi et veldig stort utvalg av fargekombinasjoner og utvalg til temafester, sier hun.

Nye norskproduserte lys

I høst lanserer de lys fra Tyri. De holder til på Krødern i Buskerud.
- Det er et solide norskproduserte kvalitetslys. De har produsert lys siden 1893 og lager norskproduserte lys med nordisk design, sier Iselin.
Hun forteller at de har 100 % fornøyd garanti på lys.
- Om det skulle være noe feil med lyset kan du ta med lyset/pakken tilbake til butikken, forteller Iselin. Nå går de inn i høysesong for lys og fargene er nøye planlagt.
-Lysene finnes i behagelige høstfarger, men innslag av okergult og rust. Nytt i år er også kubbelys og kulelys med en lakkert finish for et litt mer eksklusivt uttrykk. Disse finnes i fargene Ash Rose og Mosegrønn, og kommer i lilla, rødt og grønt til jul, kan Iselin fortelle.

STØTTER BARNEKREFTFORENINGEN: September er den internasjonale barnekreftmåneden.- I september  markerer vi dette ved å selge gullsløyfer og kubbelys dekorert med gullsløyfe. 50 % av overskuddet går til foreningen, sier Iselin Kvamme Syversen.

STØTTER BARNEKREFTFORENINGEN: September er den internasjonale barnekreftmåneden.- I september  markerer vi dette ved å selge gullsløyfer og kubbelys dekorert med gullsløyfe. 50 % av overskuddet går til foreningen, sier Iselin Kvamme Syversen. Foto:

Støtter Barnekreftforeningen

En hjertesak for Nille er samarbeidet med kreftforeningen og september er den internasjonale barnekreftmåneden.
- I september markerer vi dette ved å selge gullsløyfer og kubbelys dekorert med gullsløyfe. 50 % av overskuddet går til foreningen, sier Kvamme Syversen.

- Samarbeidet med Barnekreftforeningen betyr mye for oss som jobber i Nille, og tilbakemeldingene jeg har fått fra mine kollegaer viser at vi har et stort engasjement for saken og at det er motiverende å ha en viktig hjertesak å støtte, forteller HR rådgiver Camilla Juvhaugen i Nille. Her følger de også sesongen. Når det nærmer seg sesonger som karneval og Halloween reiser de rundt på sykehus som Rikshospitalet og Radiumhospitalet og kler seg ut og deler ut godteri til barna.

LES OGSÅ: Kunden settes i sentrum hos Nille i Son

TRIVES GODT: - Jeg trives godt med kollegene og med ombygging av butikk. Jeg møter mange trivelige kunder i jobben min og stamkundene slår gjerne av en ekstra prat, sier Mari Willumstad fra Vestby.

TRIVES GODT: - Jeg trives godt med kollegene og med ombygging av butikk. Jeg møter mange trivelige kunder i jobben min og stamkundene slår gjerne av en ekstra prat, sier Mari Willumstad fra Vestby. Foto:

Godt arbeidsmiljø

I dag har hun hjelp av Nestkommanderende og sin høyre hånd i butikken Mari Willumstad fra Vestby. Hun er i ferd med å pakke ut høstens varer og nå spør kundene etter lys, servietter, puter og pledd.
- Når det blir mørkere om kvelden er folk mer inne og ønsker folk å pynte hjemme, sier Mari.
Hun har jobbet i butikk i flere år og har vært ansatt på Nille i Vestby i to år.
- Jeg trives godt med kollegene og med ombygging av butikk. Jeg møter mange trivelige kunder i jobben min og stamkundene slår gjerne av en ekstra prat, sier hun.
En annen fordel er at hun har kort vei til jobb.
- Fem minutter unna med bil er luksus og da kan jeg også stille opp på kort varsel om det trengs, forteller Mari.

NILLE I VESTBY: Den ene av to butikker i Vestby er plassert på Vestby Storsenter. Den andre ligger i Son.

NILLE I VESTBY: Den ene av to butikker i Vestby er plassert på Vestby Storsenter. Den andre ligger i Son. Foto:

Stiller opp for hverandre

Iselin forteller at Nille er kjent for å ta inn mange praksiselever fra NAV.
- Når folk starter her, blir de ofte i jobben. Det er få som slutter her hos oss. I tillegg kan vi gjerne søke hjelp i andre butikker, om vi skulle ha behov for det.
Selv skal hun vikariere som butikksjef hos Nille ved Mosseporten til våren.
- Det betinger at du får din egen butikk til å fungere, før du blir spurt om en slik jobb.
Og det gjør hun tydeligvis.
- Jeg liker å ha en variert arbeidsdag og liker meg når jeg har mye å gjøre, avslutter hun.


- Ser klare forbedringer hos Nille

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken