Gå til sidens hovedinnhold

– Det er kaotiske tilstander her

Artikkelen er over 7 år gammel

Hundrevis av shoppingglade mennesker samlet seg som sild i tønne utenfor Norwegian Outlet fredag morgen.

VESTBY: Nøyaktig kl. 07.00 åpnet merkevarebyen portene til Black Friday, og folk spurtet det de orket for å sikre seg de beste åpningstilbudene.

– Det er helt kaotiske tilstander her. Vi forsøker å holde alt under kontroll så godt vi kan, fortalte en Securitas-vakt rett etter at portene var åpnet og folkemassen strømmet på.

Klikk her for å følge Vestby Avis på Facebook!
Klikk her for å følge Vestby Avis på Twitter!

Vil sette ny rekord

Det bor nesten 17.000 mennesker i Vestby, og hos Norwegian Outlet regner man med å knuse omsetningstallet til de grader.

Totalt sett har Norwegian Outlet hatt en økning på 17 prosent i omsetningen så langt i år. Nå tror daglig leder Einar Sørland på fortsatt vekst.

– De 20 siste månedene har vi hatt 50 prosent vekst og økt tilsiget av handel voldsomt. Det er jevnt stort volum her hos alle butikker, sier Sørland.

– Vi har lagt opp til mye moro fra tidlig fredag til sent kveld. Det har vært opp mot 30.000 mennesker på Black Friday før, understreker Sørland.

Stor shoppingdag

Black Friday faller alltid på fredagen etter den store høsttakkefesten i USA. Denne dagen feires alltid på den fjerde torsdagen i november, og dermed faller Black Friday alltid mellom 23. og 29. november. I år er datoen 29. november. Dagen markerer samtidig avspark for julehandelen.

I USA er Black Friday årets beste shoppingdag, med tanke på å gjøre gode kupp.

SI DIN MENING I KOMMENTARFELTET UNDER!

Kommentarer til denne saken