Folk kom, så og kjøpte på høstutstillingen

Den norske Donald-tegneren, Arild Midthun, solgte hele 13 skisser og  leder i Vestby Kunstforening, Elisabeth Kleven, er godt fornøyd med salget av de andre kunsternes arbeider på Høstutstillingen også.

Den norske Donald-tegneren, Arild Midthun, solgte hele 13 skisser og leder i Vestby Kunstforening, Elisabeth Kleven, er godt fornøyd med salget av de andre kunsternes arbeider på Høstutstillingen også. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Vestby Kunstforenings årlige Høstutstilling dro folk til prestegården og stabburet i helgen. Flere sikret seg også en original Donald-skisse

DEL

VESTBY: – Høstutstillingens to dager kan sies å være godt besøkt, med publikumstopp mellom klokken 13-15. Da var nemlig den norske Donal-tegneren som bor i Son i gang, forteller Elisabeth Kleven, leder i Vestby Kunstforening.

– 20 originale ideskisser til Donald-forsider verden rundt var for anledningen rammet inn for salg, og 13 av disse fikk raskt nye og fornøyde eiere. De som ikke fikk anledning til å skaffe seg en skisse, kan kontakte Vestby Kunstforening, legger hun til.

Det ble også solgt en god del keramikk, skulpturer og noe smykker under høstutstillingen, så alt i alt er kunstforeningen godt fornøyd med arrangementet og tilslutningen.

Artikkeltags