Nå har disse fått pris!

FIKK DIPLOM: Reinert Hersleth fikk diplom av John Ødbehr. Nå er entreprenørgiganten Hersleth en av flere bedrifter i Vestby som er miljøfyrtårn. Foto: Per Rødahl

FIKK DIPLOM: Reinert Hersleth fikk diplom av John Ødbehr. Nå er entreprenørgiganten Hersleth en av flere bedrifter i Vestby som er miljøfyrtårn. Foto: Per Rødahl

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Stolthet og ydmykhet preget den 22 år gamle entreprenør-giganten Hersleth som nylig fikk kommunens ettertraktede miljøfyrtårnpris.

DEL

Det var daglig leder Reinert Hersleth som fikk blomster og det gjeve beviset på at de er blitt kommunens syvende bedrift med denne statusen.

– Dere har gjort en kjempejobb, sa ordfører John Ødbehr i sin korte tale til bedriftsledelsen.

– Det har vært en lang prosess. Det er moro å få dette sertifikatet, repliserte daglig leder Reinert Hersleth og gjennomgikk hva bedriften gjorde for å satse, ikke minst på miljø.

To prosjekter

Bedriften på Sånersletta har 70 ansatte og ledelsen takket først og fremst Vestby kommune som en god samarbeidspartner.

– Vi hadde to flotte prosjekter med kommunen i fjor, påminte daglig leder Hersleth.

– Dere skal resertifiseres om tre år og det gjelder å holde tempoet oppe. Ønsket er at det er blitt enda bedre om tre år, sa Irene Brevad fra Vestby kommune, damen som skriver ut sertifikatene.

Lav-energi

– Vi bygger lavenergiboliger nå, kommenterte en smilende Reinert Hersleth.

– Det har vært moro å samarbeide med dere, sa John Ødbehr om entreprenøren som altså ble bedrift nummer syv i rekken i Vestby kommune som mottar det ettertraktede sertifikatet.
Reinert Hersleth presiserte at man trenger faglært arbeidskraft i tillegg til lærlinger når man får store jobboppdrag.

Stort område

Hersleth utfører ulike jobber i et geografisk område som strekker seg fra Oslo syd (Nordstrand) til indre Østfold og Fredrikstad.

En ekstremt kunstnerisk utformet og velsmakende marsipankake avsluttet den trivelige seansen hos vår kommunes ferskeste miljøfyrtårn, Hersleth Entreprenør på Sånersletta.
 

Artikkeltags