Bil kjørte i grøfta i Moss - kvinne siktet for ruskjøring

Artikkelen er over 1 år gammel

En kvinne i 20-årene er siktet for kjøring i påvirket tilstand etter at hun kjørte av veien på Osloveien på Kambo fredag kveld.

DEL

(Moss Avis) Øst 110-sentral meldte fredag ved 21:15-tiden at MIB hadde rykket ut på et trafikkuhell på Kambo i Moss.

Vaktleder ved Øst 110-sentral sa til Moss Avis at det dreide seg om en singelulykke.

– Det er en bil som har dratt av Osloveien. Vi har akkurat kommet til stedet, sier vaktleder, som ikke ønsker å si noe om skadeomfang eller hvor mange personer som befant seg i bilen.

Operasjonsleder i Politiet i Øst, Ronny Samuelsen, sier til Moss Avis ved 21:30-tiden at det kun var en person i bilen og at vedkommende ikke skal ha kommet fysisk til skade.

– Men det kan nok være materielle skader på bilen, sier Samuelsen. Han sier de foreløpig ikke kjenner årsaken til ulykken.

– Til tross for at det har vært snøvær i mossedistriktet i ettermiddag, har vi ikke fått inn meldinger om at det skal være vanskelige kjøreforhold på stedet, sier Samuelsen.

Bilen skal ha kjørt av veien og ned i en grøft der den ble liggende på siden. Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 21:10.

Nødvendige prøver ble fredag tatt av kvinnen, som nå har fått førerkortet sitt beslaglagt etter at hun ble siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand da ulykken skjedde.

Artikkeltags