Gå til sidens hovedinnhold

På tre dager forsvant over 90 kilo indrefilet fra fem dagligvarebutikker. Etter ett tips er tre personer pågrepet

Artikkelen er over 3 år gammel

De tre er nå mistenkt for å stå bak tyveriene av storfekjøtt.

På tre dager forsvant over 90 kilo storfe indrefilet fra fem dagligvarebutikker i Oppland. Dagen etter at saken ble omtalt med bilde fra overvåkningskamera på Åsted Norge er tre personer pågrepet i saken.

Det var ett tips som skulle til. Det bekrefter politiadvokat Tom Gjestvang i Innlandet politidistrikt overfor Oppland Arbeiderblad.

Ville leie bil

– Vi fikk en telefon fra publikum som hadde observert dem. Det ledet fram til at vi fikk pågrepet dem ved et bilutleiefirma i Gjøvik, sier Gjestvang.

Ifølge tv2.no ble to personer pågrepet ved bilutleiefirmaet, mens en tredje person ble pågrepet senere.

Ransaket adresse

Tre personer sitter nå i politiets varetekt.

Etter pågripelsen har politiet ransaket en adresse i distriktet. Det er foreløpig uklart om noe av tyvgodset er funnet ved ransakingen.

– Det har ikke kommet noen tilbakemelding om hva som er funnet på adressen ennå, forklarer Gjestvang til OA i 13.30-tida.

De tre mistenkte i saken blir nå avhørt, og politiet vurderer om de skal framstilles for fengsling. Ifølge Gjestvang dreier det seg om tre utenlandske personer, men det skal foreløpig var uklart hvor de hører hjemme.

Puttet frossent kjøtt i jakka

I en overvåkningsvideo Åsted Norge viste mandag, ser man hvordan to menn med store jakker gå inn og ut av Coop Mega på Raufoss flere ganger samme dag. Dette skjer onsdag ettermiddag 31. januar. Mennene er mistenkt for å ha stjålet rundt 40 pakker frossen indrefilet fra kjøledisken. Dagen etter er de samme mennene på Kiwi på Harpefoss og her ser man av overvåkningsbildene at den ene av mennene putter store kjøttpakker i jakken.

Totalt skal 90 kilo storfekjøtt ha forsvunnet fra fem ulike dagligvareforretninger i Oppland i løpet av tre dager.

Kommentarer til denne saken