Mer arbeider på Østfoldbanen - stanser togtrafikken

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Helgen 14. og 15. oktober vil det bli stengt for all togtrafikk ut fra Oslo S på Østfoldbanen.

DEL

I perioden lørdag 14. oktober kl. 01.30 til søndag 15. oktober kl. 14.00 utfører Bane Nor arbeider på strekningen Oslo S-Mysen og Oslo S-Halden. Dette medfører et redusert togtilbud og passasjerer bes om å se på detaljene for din strekning.

Her kan du se hvordan din reise blir påvirket

Bane Nor anbefaler deg å beregne ekstra tid da bussene normalt bruker lengre tid enn toget. Regler for bagasje og sykkel om bord i buss er de samme som for tog.

Togtrafikken går som normalt frem til Oslo S fra alle baner unntatt Østfoldbanen.

På Linje 21 mellom Moss og Stabekk blir det satt opp buss for tog mellom Moss og Ås-Ski/Oslo S. Passasjerene henvises til andre tog mellom Oslo S og Stabekk. I retning Moss må passasjerene ta andre tog mellom Stabekk og Oslo S, og det går buss mellom Oslo S/Ski-Ås og Moss.

På R20 Mellom Oslo S og Halden (Gøteborg) blir det satt opp busser på hele strekningen i begge retninger.

Mellom Ås og Vestby skal det foregå sikringshogst i helgen. Dette er ifølge Bane NOR et viktig tiltak blant annet for å hindre at trær forårsaker skader på kontaktledningen som forsyner togene med kjørestrøm. I tillegg skal det foregå utbedring av anlegg for sporvekselvarme ved Vestby, Kambo og Sandbukta, og i Stavengåsen tunnel fortsetter arbeidene med montering av nødlys og strålekabler.

Sør for Moss skal det gjennomføres omfattende arbeider knyttet til pakking eller stabilisering av sporet, blant annet på strekningen mellom Moss og Rygge.

Artikkeltags