Politiet ber om tips hvis du har sett denne bilen

Politiet i arbeid. Politifolk patruljerer gatene i Ski. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Politiet i arbeid. Politifolk patruljerer gatene i Ski. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Her er nattens politilogg.

DEL

Politiet i Follo og Moss har lagt ut flere Twitter-meldinger i løpet av natten:

Ber om tips

Har du sett en svart Jaguar XF som har kjørt rundt med blålys i Follo? Vet du hvem som eier denne bilen? Da vil politiet ha tips?

– Det er observert en svart Jaguar XF som skal ha kjørt rundt med blålys. Har du tips om hvem som disponerer denne kan du ringe 02800 anonymt, skriver politiet og legger til at det er i Ski-området de har fått tips om dette.

To episoder i Askim

Så er det et par episoder i Askim. Den første da bilen stanset en bil med tre ungdommer.

– Fører 19 år hadde ikke førerkort. Anmeldes for dette. To av ungdommene var 16 år og kjørt hjem av patruljen, skriver man i loggen.

Den andre dreier seg om en fest som kokte over bokstavelig talt.

– Politiet avsluttet en privatfest etter slåsskamp. En mann i 20-årene kjørt legevakt på grunn av kutt over ene øyet. Uklart hendelsesforløp, forteller politiet.

Bortvist fra sentrum

I Moss tok festen slutt for en mann i natt. Han kunne ikke oppføre seg og ble bedt om å forlate sentrum. Politiet i Østfold forteller litt mer om hvorfor.

– Mann bortvist fra sentrum, kranglete og aggressiv oppførsel utenfor et av byens utesteder.

Låvebrann

Det meldes også om en gårdsbrann. Det er en bygning på gården Hesle i Spydeberg som fortsatt brenner søndag morgen i 09-tiden.

– Driftsbygning uten dyr som brenner. Snakk om ca. 1700 m² låvebygg som er overtent.

Smaalenenes Avis skriver dette om brannen.

– Det skal være en nabo som har ring inn om brannen. Det var ambulansen som var først på stedet av nødetatene denne gangen. Da raste taket på bygningen ned, så det tyder vel på at det ha brent en stund allerede, sier politiets innsatsleder på stedet, Ketil Frydenlund, til Smaalenenes Avis.

I innledningen var brannvesenets innsats konsentrert mot å redde nabobygningene.

– Det har de sagt at de klarer. Så vil de konsentrere seg om selve storbrannen etter hvert. Den er såpass omfattende at det har ikke vært noe poeng å prøve å redde noe verdi der. Det er heldigvis ikke noe skade på folk eller fe. Det er jo kyr på gården her, sier Frydenlund.

Bygningen skal har vært lagringsplass for høy og maskiner.

Artikkeltags