Tollere fant 2 kilo kokain gjemt i biltak

Tollere på Svinesund stoppet en mann med et elektrosjokkvåpen i bilen, og ved nærmere undersøkelser fant de også to kilo kokain gjemt i taket på bilen. Mannen ble tatt hånd om av politiet. Foto: Tolletaten / NTB scanpix

Tollere på Svinesund stoppet en mann med et elektrosjokkvåpen i bilen, og ved nærmere undersøkelser fant de også to kilo kokain gjemt i taket på bilen. Mannen ble tatt hånd om av politiet. Foto: Tolletaten / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

To kilo kokain var fangsten da tollerne ved Svinesund undersøkte bilen til en tysker på vei over grensen forrige måned.

DEL

Da tollerne stanset den 28 år gamle tyskeren 28. september, sa han at han var på vei til Hamar for å besøke en kamerat og at han skulle være i landet i noen dager. Det viste seg at tyskeren ikke hadde helt rent mel i posen.

– Tollerne fant raskt et elektrosjokkvåpen i kjøretøyet og tollkontrollen ble utvidet. Tollerne skannet bilen, og skanneroperatøren så da et fremmedlegeme inne i taket, opplyser Tollvesenet på sine hjemmesider.

Gjemt oppunder takbeslaget i personbilen fant politiet en pose med to kilo kokain. Hele kontrollen ble dermed frosset, og politiet ble tilkalt og tok hånd om både narkotikaen og mannen.

Artikkeltags