MC-fører alvorlig skadd etter trafikkulykke i Vestby

En MC-fører er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Vestby mandag ettermiddag.

En MC-fører er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Vestby mandag ettermiddag. Foto:

Av
DEL

Føreren av tung motorsykkel ble påført alvorlige skader i en kollisjon med en personbil i et veikryss i Vestby i Akershus.

Ulykken skjedde i krysset Delitoppen og Osloveien like sør for Vestbymandag ettermiddag. Politiet ble varslet klokken 16.04.

– Vi er på stedet og kartlegger hva som er skjedd. Slik det ser ut, er det en av partene som ikke har overholdt vikeplikten, men det er ikke avklart hvem, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB.

Motorsykkelføreren ble fraktet til Ullevål sykehus i Oslo med ambulanse. Medisinsk personell på stedet omtalte skadene som kritiske, men ikke livstruende, opplyser politiet.

Amta skriver at det er en 43 år gammel person fra Oslo som er alvorlig skadet.

Bilføreren, en mann på 31 år fra Langhus, overholdt ikke vikeplikten og fikk førerkortet beslaglagt. Han skal ha kommet uskadet fra sammenstøtet.

- Jeg oppfordrer alle til å se seg godt for nå som motorsyklistene er på veiene igjen. Det er viktig at motorsyklistene kler seg så de synes, enten med refleksvest eller gul/grønn hjelm, sier Tom Sandberg, operasjonsleder i Øst politidistrikt til Amta.

Artikkeltags