Senterleder blir forbannet når hun ser dette

Denne bilen tar opp to HC-plasser og har heller ikke gyldig HC-bevis i vinduet. Senterleder Christin Werge Johansen oppfordrer igjen funksjonsfriske mennesker til å ikke bruke handikapplassene.

Denne bilen tar opp to HC-plasser og har heller ikke gyldig HC-bevis i vinduet. Senterleder Christin Werge Johansen oppfordrer igjen funksjonsfriske mennesker til å ikke bruke handikapplassene. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Klikk her for å følge Vestby Avis på Facebook!
Klikk her for å følge Vestby Avis på Twitter!

Senterleder Christin Werge Johansen har sett seg lei på at funksjonsfriske mennesker bruker handikapplassene.

Dette bildet har Vestby Avis fått innsendt av en tipser. Ikke har bilisten det blå handicapbeviset i ruten sin og vedkommende har dessuten parkert mellom to handikapplasser. Så har han også fått seg en gul lapp.

– Vi gir bøter på 880 kroner til de som parkerer på våre handikapplasser og ikke har den blå lappen i ruta, sier senterleder Christin Werge Johansen, som har vært ute før i Vestby Avis og bedt om at senterets gjester viser hensyn til de som virkelig trenger disse plassene.

– Det har blitt litt bedre, men det er fortsatt en del som gjør det, dessverre. Vi fortsetter bare å gi bøter vi da, sier senterlederen, som har to andre problemer også når det gjelder parkeringsplassen utenfor senteret:

1) Utenlandske trailersjåfører tar opp en rekke plasser

2) Pendlere parkerer her og bruker senterets parkeringsplass hele tiden mens de er på jobb.

– Det har bedret seg litt, men det skjer en del ganger fortsatt. Parkeringsplassen er til for våre kunder, påpeker Werge Johansen og sier de har vært nødt til å skaffe ekstra vakthold på grunn av at mange misbruker parkeringsordningen med fire timers gratis parkering.

Artikkeltags