Gå til sidens hovedinnhold

Ti nye butikker i Vestby og outlet i Stavanger?

Artikkelen er over 8 år gammel

Norwegian Outlet leverte meget gode resultater i 2012. Nå vil man utvide senteret i Vestby og ser på mulighetene for et nytt senter i Stavanger-regionen

Norwegian Outlet vil utvide i 2013:

Følg Vestby Avis på Twitter her!

Følg Vestby Avis på Facebook her!

Daglig leder ved Norwegian Outlet, Einar Sørland, har allerede startet arbeidet med å planlegge hvordan utvidelsen av merkevarebyen skal være.

Dersom alt går etter planen, håper Sørland at nybygget vil stå klart allerede før utgangen av 2013.

– Vi har ambisjoner om å få på plass et titalls nye butikker, men det er foreløpig bare på tegnebordet. Dette er noe vi ønsker å komme fort i mål med, sier han. I følge Sørland er det venteliste på gode aktører som ønsker seg inn i merkevarebyen, men hvem det blir, er på det nåværende tidspunkt ikke avklart.

Nytt Outlet-senter

Outlet-senteret hadde i fjor en vekst på 36 prosent, og fra uke én til uke fem i år har omsetningen økt med 27 prosent sammenlignet med tall fra 2012. I tillegg til planene om utbygging her, er det også diskutert om det er mulig å starte en tilsvarende merkevareby i Stavanger-regionen.

– Det er ennå ikke bestemt, men det er noe vi håper å få til, sier Sørland.

Nye butikker

Innen de neste par månedene skal to nye aktører inn på Norwegian Outlet, og denne uken åpnet G-Star ny jeansbutikk i merkevarebyen. Hvem de nye leietagerne blir, er ennå ikke offisielt, men Sørland avslører at det dreier seg om én interiørbutikk og én fritids- forretning.

– De er begge kjente aktører på markedet, sier daglig leder.

Ser frem til samarbeid

Utbyggingen av Outlet-senteret vil være reguleringsmessig uproblematisk, men Sørland sier at det muligens må gjøres noe med selve veien inn til Norwegian Outlet. Han mener befolkningsveksten i Vestby gir rom for at næringslivet i kommunen kan lykkes, og sier at han gleder seg veldig til åpningen av det nye storsenteret.

– Vi håper på et godt samarbeid og tror det blir gode muligheter for hyggelig outletshopping fremover. Dette gleder vi oss til! Samtidig er vi veldig spente på hva som skjer med bygningsmassen til Outlet One, medgir Einar Sørland.

Splitter nytt lekerom

I vinterferien blir det arrangert aktiviteter for barn. Det blir både skøytebane, vinterrebus, pølsegrilling og gavedryss. For de minste blir det mulig å ta turen innom senterets flunkende nye lekerom med sklier, ballrom og klatrestativer. Det nye lekerommet har en prislapp på 200.000 kroner, og Sørland er godt fornøyd med at de yngste nå har fått et egnet sted å leke.