Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne døde i front-mot-front-ulykke i Oslofjordtunnelen

Artikkelen er over 3 år gammel

Én person er omkommet etter en trafikkulykke i Oslofjordtunnelen like etter klokken ni onsdag morgen. Veitrafikksentralen meldte først om ulykken klokken 09.10.

Tunnelen ble stengt, og vil være det i lengre tid. Ulykken skjedde i bunnen av tunnelen.

- Det er altfor tidlig å si noe om hvor lenge tunnelen vil være stengt på nåværende tidspunkt. Vi har folk inne i tunnelen som vil få oversikt over skadeomfanget på tunnelen, så snart redningstetatene og Havarikommisjonen har avsluttet sitt arbeid. Inntil så er skjedd, er alt jeg kan si at tunnelen er stengt på ubestemt tid, sier avdelingsdirektør Nils Audun Karbø i Statens vegvesen.

Fastklemt

– Det har vært en kollisjon mellom en trailer og en personbil. Én person er bekreftet omkommet. Vi har ikke identifisert personen ennå. Åstedet er nå fryst, i forhold til at vi må få frigjort en del masse. Traileren var full med sagflis. Vi forventer at tunnelen vil være stengt ganske lenge, sier innsatsleder Ronny Samuelsen til Amta.

Politiet skriver på Twitter i 16-tiden at det er en kvinne som er omkommet.

- Kvinne i 50-årene ble bekreftet omkommet på stedet. Pårørende er varslet.

Kan bli stengt flere dager

Politiet skriver onsdag ettermiddag at tunnelen er stengt på ubestemt tid.

- Opprydningsarbeidet i tunnelen er i gang, men det er tidkrevende. Det er usikkert hvor store skader det er på tunnelveggen.

HØR AMTAS INTERVJU MED INNSATSLEDER PÅ ULYKKESTEDET:

 

Kommentarer til denne saken