Unge Bendik roses opp i skyene

Bendik Hallstensen får skryt for at han leverte pengene han fant til politiet.

Bendik Hallstensen får skryt for at han leverte pengene han fant til politiet. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Flere skriver til Vestby Avis og skryter av Bendik Hallstensen sin gode handling onsdag ettermiddag.

DEL

Unggutten fant nesten en halv million kroner i den dameveske, men valgte å gi pengene til politiet istedenfor å beholde disse.

Nå strømmer det inn tillitserklæringer til 16-åringen sitt valg.

- Bendik Hallstensen fortjener virkelig og har krav på finnerlønn Det er i slike tilfeller cirka 20 prosent . Dette må dere gjøre han oppmerksom på, han fortjener de virkelig. For en topp fyr.Gratulerer, skriver Erling i en epost til Vestby Avis.

Vi har også fått et lengre brev. Kjell Weihe skriver dette:

Som det fremgår av Vestby Avis sin nettsak så har Bendik Hallstensen funnet et meget stort pengebeløp. Og her viser det seg at Bendik tross sin unge alder er meget voksen og ansvarsbevisst av seg. Han leverer fra seg pengene til Politiet. Dette kan nok sies og være en selvfølge, men i dagens samfunn er det faktisk ikke lenger en selvfølge at slikt skjer.

Her viser Bendik at han er og stole på i større saker - også som har med økonomi og gjøre. Han er også leder av AUF Vestby. Jeg oppfordrer sentralledelsen i AUF og i moderpartiet AP om og merke seg hva Bendik her gjorde - og vurdere ham som en som er «verdig» til større verv innen organisasjonen. For såklart at personligheten her spiller stor rolle.

Til ledelsen på Drømtorp skole vil jeg si at Bendik er en elev dere kan være stolte av. Til Follo politikammer/Vestby lensmannskontor vil jeg minne om at Bendik har krav på 10 prosent finnerlønn av pengene. Selv om Bendik selv ikke har krevd dette bør Politiet sørge for at dette blir ivaretatt.

Og til Bendik: Med din handling så har du vist at du har ryggrad og integritet.

Med vennlig hilsen Kjell Weihe

Hva synes du om saken? Send melding til post@vestbyavis.no eller sms 97 46 39 89.

Artikkeltags