Gå til sidens hovedinnhold

Politiet etterlyser savnet 17-åring i Follo

Politiet etterlyste tirsdag ettermiddag en savnet 17 år gammel jente. Onsdag formiddag forteller politiet at jenta fremdeles ikke er kommet til rette.

Operasjonsleder Jon Are Johannessen sier til Vestby Avis onsdag formiddag at den savnede jenta fremdeles ikke er funnet, men at det har kommet inn flere tips til politiet etter at etterlysningen ble publisert tirsdag ettermiddag.

Ønsker tips

– Vi har fått tips om mulig observasjon i nærheten av togstasjonen i Vestby tirsdag ettermiddag, like etter at etterlysningen ble publisert. Det har også kommet inn tips om mulige observasjoner både på Hamar, i Oslo og i Sandvika, men det kan like gjerne være personer med lignende klær, så det er vanskelig å si om noen av disse tipsene er relevante, sier Johannessen.

Operasjonslederen forteller at saken nå etterforskes, og henviser videre til etterforskningsleder for ytterligere kommentarer.

Etterforskningsleder Silje Uppheim sier de nå jobber med å følge opp de opplysningene som er kommet inn, samt å verifisere tipsene de har mottatt.

Uppheim sier de fremdeles ønsker tips i saken, og ber personer som har opplysninger om å kontakte politiet på telefon 02800.

Borte i flere dager

Det var tirsdag ettermiddag at Follo politistasjon skrev på twitter at lette etter den 17 år gamle jenta. De skrev at de var bekymret for helsen til den savnede 17-åringen. De beskriver personen som rundt 180 cm høy, slank og litt lut i holdningen.

Hun skal muligens være iført en blå kjole/grå jakke. De skriver videre at jenta halter litt.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Marstad forteller til Østlandets Blad at jenta har vært borte i flere dager, og at de ikke har noen pekepinn på hvor hun kan befinne seg. Utover det kan de ikke kommentere noe mer om saken.

Østlandets Blad har snakket med bekjente av den savnede jenta som sier at den siste observasjonen av henne trolig ble gjort i Vestby ved Gamle Støttumvei. Der skal hun ha gått i retning Vestby storsenter.